Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

21 500 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky 3.867 Kč / 2 osoby + přepis el. energie (cca 1.000 Kč)
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Soňa Kutnohorská

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 21233
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 60 m²
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 65 m²
Patro 3.
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 65 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Pronájem bytu od 1.12. 2024 (možná i dříve) - krásný, prostorný byt 2kk o velikosti 60 m2 + lodžie 5 m2 + garážové stání, Praha 15 - Hostivař, ulice Rižská, 3.patro v novostavbě z r. 2009 s výtahem. Dům se nachází v krásné klidné a moderní části plné zeleně s parkovou úpravou - v bytovém areálu Slunečný vršek - pouhé 3 min chůze od Hostivařského lesoparku.

Orientace bytu je výhradně na východ s výhledem do zeleně a okolní zástavby. Byt sestává z prostorného obývacího pokoje (33 m2) se vstupem na obytnou lodžii (5 m2), ložnice (16 m2), koupelny (5,3 m2) a vstupní chodby (5 m2).
Byt je nezařízený nábytkem - vybavení na fotu patří stávajícímu nájemci, v bytě zůstane pouze moderní kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a el. troubou, digestoř, lednice s mrazákem, myčka, pračka a velká šatní skříň v ložnici a skříň v chodbě. V prostorné koupelně s denním světlem je vana, umývadlo a WC. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba, topení je ÚT. K bytu dále náleží garážové stání v přízemí domu.

Dům se nachází v krásné klidné lokalitě plné zeleně - do 3 min chůze Hostivařský lesopark s vodními nádržemi a vodní nádrží Hostivař s možností koupání a dále přírodní památka Meandry Botiče. Obojí zaručuje krásné procházky, relax i možnost sportovního vyžití. Přímo v areálu je k dispozici mini-golfové hřiště, hřiště na basketbal a volejbal, tenisová zeď, horolezecká stěna, u-rampa nebo hřiště na pétanque. Areál také protínají cyklistické stezky a trasy pro in-line bruslaře (cyklotrasa P15 s napojením na A23 a A226). Občanská vybavenost je v místě - 250 m od domu je supermarket Albert, poblíž nákupní centrum Košík a supermarket Norma. Výborná dopravní dostupnost do centra - 100 m od domu bus s přímým spojením na Metro C - Opatov (5 min) nebo do 5 min chůze bus s přímým spojením na Metro C - Chodov (14 min) a na Metro A - Skalka (18 min).

Byt je výhradně nekuřácký, je vhodný pro max 2 osoby (pár) + malé dítě, domácí zvířátka (malý pes nebo kočka) dohodou a to pouze při navýšení kauce . Byt je volný od 1.12. 2024 (možná i dříve) - prohlídky jsou možné ihned. Vratná kauce je ve výši 2 nájmů bez poplatků.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti