Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

21 950 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ludmila Janočková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 8.
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 150
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Garáž
Datum vložení před 25 dny
Plocha užitná 59 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt o dispozici 2+kk v novostavbě, o rozloze 49 m2 s velkou lodžií 9,5m2 a garážovým stáním. Byt se nachází v 9. nadzemním podlaží (8.patro) cihlového domu s výtahem v dobře dostupné lokalitě Praha 9 - Vysočany, ulice Pod Harfou.

Bytu vévodí velký obývací pokoj (21,9 m2) se vstupem na lodžii s výhledem do tichého a zeleného vnitrobloku. Hnědá a prostorná kuchyňská linka s el. varnou deskou, el. troubou a digestoří je doplněna vedle stojící malou lednicí s mrazákem a mikrovlnou troubou. Majitel je připraven,v př.že Nájemce nemá vl. lednici (velkou) a pračku byt dovybavit.
Druhý pokoj – ložnice (13,8 m2) je zařízen pouze středně velkou skříní, stojící ve výklenku. Vstup na lodžii, která vede podle obou pokojů, je však pouze z obývacího pokoje. Koupelna je s vanou a umyvadlem, toaleta je její součástí. Ze vstupní haly (6,8 m2) je vstup kromě do těchto 3 místností také do praktické komory ( 1,6 m2 ).
K bytu patří ještě další komora v suterénu (sklep) o velikosti 9,7 m2 , která se nachází v 1.NP bezprostředně u parkovacího stání, patřícího k bytu.

Byt se nachází v komplexu novostaveb v blízkosti parku Zahrádky, kde jsou dětská hřiště, fitness hřiště, letní scéna a jiné. Nedaleko domu-cca 4 minuty chůze je tramvajová zastávka Kabešova - spojení na Palmovku a dále do centra města. Jednu tramvajovou zastávku je vlakové nádraží Praha – Libeň.
V okolí je bohatá občanská vybavenost: prodejny potravin jsou v okolí bytu, 2 zastávky tramvají je Galerie Harfa, 1 stanici autobusem pak NC Fénix. V docházkové vzdálenosti je MŠ a ZŠ Elektra. Byt je volný k nastěhování ihned.
Min. doba pronájmu 1 rok. Preferujeme nekuřáky bez domácích zvířat.

Cena pronájmu 19 950,- Kč/měsíc bez poplatků, platba za garážové stání: 2 200Kč/měs.
Záloha na služby (obsazenost = 2 osoby): 4 050 Kč/měsíc (poplatky zahrnují: vodu, teplo, odvoz odpadu, úklid společných prostor, jejich osvětlení, výtah). Náklady jsou vyúčtovány 1x /rok na základě skutečné spotřeby. El. se převádí na nájemce (cca 700Kč/měs.)
Provize RK -1 měsíční nájem vč. gar. stání
Kauce 32 000Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ludmila Janočková
Ludmila Janočková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ludmila Janočková
Ludmila Janočková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti