Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

28 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eduard Gan

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 24337
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 58 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 4 hodinami
Plocha pozemku 58 m²
Patro 12.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 58 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu světlý, luxusní, kompletně vybavený apartmán s prosklenou lodžií o velikosti 2+kk o rozloze 58 m2. Tento byt se nachází ve 13. NP, 18-ti podlažního domů, v klidné a žádané lokalitě Praha 2 – Vinohrady, ulice Vinohradská.

Vstupujeme do interiéru bytu, který tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyň je kompletně zařízená všemi potřebnými spotřebiči značky Bosch. Součástí obývacího pokoje je také prosklená lodžie, která nabízí nádherný výhled a přináší do bytu dostatek světla. Ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. Koupelna je vybavena toaletou, sprchovým koutem a pračkou značky Bosch. Chodba bytu je vybavena skříněmi a botníkem, který nabízí další úložný prostor.
Tato lokalita je klidná a zároveň nabízí veškerou občanskou vybavenost. Má také skvělou dopravní dostupnost do centra Prahy. Tramvajová zastávka se nachází přímo před objektem. Stanice metra trasy A - "Strašnická" je vzdálená 7 minut chůze. Možnost zajištění parkovacích stání v podzemních garážích. Tento byt je určen k dlouhodobému pronájmu a je volný k nastěhování ihned.
Vzhledem k výše uvedeným informacím je tento byt skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra města. Vybavení bytu je luxusní a kompletní, což zajišťuje pohodlný a komfortní život. Budova je vybavena systémy CCTV, EZS, EPS a má vlastní recepci, která je nájemcům přístupná 24 hodin denně. V těsné blízkosti budovy se nachází obchodně-administrativní objekt se sídlem televizní společnosti Prima, v pateru budovy je supermarket Penny, pizzerie a kavárna. V docházkové vzdálenosti dále ČSOB banka, ČSOB pojišťovna a kadeřnictví.
Doporučuji vám tedy využít možnosti osobní prohlídky, abyste si mohli všechny tyto výhody sami ověřit. Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní a prostorné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra Prahy.

Byt je k dispozici ihned za měsíční nájem 28000,- Kč + služby 7500- Kč + elektřina cca 1000,- Kč převodem na nájemce. Je požadována vratná kauce ve výši dvouměsíčního nájmu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eduard Gan

Nemovitost nabízí

 Eduard Gan
Eduard Gan
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti