Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

23 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Denisa J. Přibylová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 912481-xxx-2153855667
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 5.
Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 58 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 58 m²

Popis nemovitosti

Pokud hledáte hezké bydlení v západní části Prahy, které si přizpůsobíte dle Vašich představ, pak Vás zaujme právě tento dvoupokojový prostorný byt v pátém nadzemním podlaží novostavby bytového domu, který byl zkolaudovaný v roce 2009.

Okna obývacího pokoje jsou situována na jihozápad, tudíž je jednotka příjemně světlá. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Dvě místnosti s velkými okny mají vstup na společný balkon s výhledem do přírody, kde si můžete za krásných jarních a letních dní vychutnávat sluneční paprsky. Úložný prostor je řešený velkou skříní v ložnici a na chodbě. Jako další úložný prostor slouží prostorná komora. Novostavba je nízkoenergetická, na střeše domu jsou umístěny FVE panely, které byly instalovány v letošním roce, tudíž se energetická náročnost budovy přesouvá do kategorie B. K bytu náleží garážové parkovací stání v suterénu domu a sklep, který je na stejném podlaží, jako jednotka.

Velkou výhodou bytu je jeho okolí. Jen pár metrů od vstupních dveří domu najdete mateřskou a základní školu Zličín, sportovní a dětské hřiště, obchod s potravinami ASU Market. Zličín prošel během několika let velkou proměnou. Je to okrajová čtvrt s veškerými výhodami velkoměsta. Velké obchodní centrum s množstvím obchodů a restaurací, přímé napojení na dálniční síť, mnoho sportovišť všeho druhu, ale také stanice metra s dojezdem 15 minut do centra Prahy. V těsné blízkosti domu je spousta zeleně, základní škola, večerka, autobusová zastvávka a na metro Zličín je to 9 minut chůzí. To všechno činí Zličín skvělým místem pro rodinný život.

Zálohy na služby jsou ve výši 2570 Kč plus 1200 Kč elektřina. Provize realitní kanceláři činí 23.000 Kč plus DPH. Součástí záloh není internet. Majitel požaduje kauci ve výši 46.000 Kč.

Chcete žít v tomto krásném místě? Ráda Vás tímto bytem provedu a pomohu Vám splnit si svůj sen o vlastním bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Denisa J. Přibylová
Denisa J. Přibylová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Denisa J. Přibylová
Denisa J. Přibylová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti