Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

26 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky a jistota viz text
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Smekal
1 hlas

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví družstevní
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 393652
Stav nemovitosti Novostavba
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 55 m²

Popis nemovitosti

K dlouhodobému podnájmu nabízím částečně zařízený byt 2+kk o výměře 55,5m2 s terasou o výměře 56,2m2, který je umístěný v novostavbě od společnosti FINEP, v ulici Pod Harfou na Praze 9 - Vysočany. Byt je umístěný v 1. patře v moderním projektu Harfa Park, který se nachází v rezidenční lokalitě s výbornou dostupností do centra. Nastěhování je možné ihned po domluvě.

Byt je tvořen předsíní s botníkem, komorou s regály, samostatnou ložnicí s dvoulůžkovou postelí s novými matracemi a nočními stolky. Koupelna je zařízená vanou, umyvadlem včetně skříňky, toaletou, topným žebříkem a přípojkou na pračku. Z předsíně se dále dostaneme do obývacího pokoje se sedačkou, konferenčním stolkem i stolkem pod TV. Kuchyňský kout disponuje indukční varnou deskou, horkovzdušnou i vestavěnou mikrovlnnou troubou, myčkou, lednicí s mrazákem a digestoří. V jídelní části nechybí ani stůl se židlemi. Z obývací části vcházíme na prostornou terasu, která je vedená po celém obvodu bytové jednotky.

Nájemné činí 26 000Kč/měs. + záloha na služby ve výši 4 500Kč/měs. + elektřina, která se bude převádět na nového podnájemce. Jistota je ve výši 2 měsíčních nájmů.

Bytový dům se nachází v klidné rezidenční lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a s velmi dobrým dopravním spojením do centra Prahy. Za domem se nachází příjemná in-line stezka, dětské hřiště, velký park, lezecká stěna, venkovní fit centrum. Dále nechybí ani supermarket Albert, italská restaurace či kavárna nebo kadeřník. V dojezdové vzdálenosti se nachází obchodní centrum Galerie Harfa (Českomoravská) či Fénix (Vysočanská). Tramvajové zastávky "Kabešova" a "Podkovářská" jsou vzdálené 5 min. od domu. Metro =B= Kolbenova je vzdálené chůzí cca 12 minut od domu.

Rád se s Vámi potkám na osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Smekal
David Smekal
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Smekal
David Smekal
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti