Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 1.500 Kč, elektřina cca 1.500 Kč, plyn dle spotřeby 2-3000 Kč, kauce, provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Tereza Vrzáková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 52 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 398719
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před 5 dny
Plocha obytná 51 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Chcete bydlet v klidné lokalitě pražského Podolí pár schodů od Vyšehradu a kousek od Vltavy? Nabízíme k pronájmu světlý a prakticky řešený byt 2+kk o výměře 51 m2 + balkon ve 2. patře cihlového činžovního domu v ulici Sinkulova. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyní a z ložnice se zvýšeným patrem na spaní, u kterého naleznete chytře řešené úložné prostory. Byt byl citlivě zrekonstruován a má velmi příjemnou atmosféru. V hlavním pokoji jsou dřevěné parkety, kuchyň je částečně vybavená (lednice, digestoř, elektrická trouba se sporákem) s dlažbou a je zde místo pro myčku. Vytápění bytu zajišťuje nový kondenzační plynový kotel. V koupelně se nachází vana, pračka i zrcadlo, WC samostatné v předsíni. K bytu náleží balkon na patře, ze kterého je krásný výhled do společné zahrady, která poskytuje posezení pro příjemné letní večery. Dále se nabízí možnost využít části velkého sklepa v suterénu domu.
Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost a je skvěle dostupná do centra města. Nejbližší zastávka tramvaje je Podolská vodárna linky 17, 3, 2, 21. Stanice metra C Pražského povstání 800 m od domu. 4 minuty chůze zastávka autobusu.
Sportovní vyžití nabízí například cyklostezka podél Vltavy vedoucí přes sportovně relaxační areál Žluté lázně směr Zbraslav. Na druhou stranu dojdete k oblíbenému Rašínovu nábřeží známému jako Náplavka, kde to žije hudbou a čilým společenským ruchem. Kousek od domu schody, které vás zavedou na krásnou procházku na Vyšehradě. V dosahu jsou restaurace, kavárny, místní obchůdky, ale také škola, školka, lékárna, pošta a další potřebná občanská vybavenost. Byt je k dispozici od 1.11.2024, vhodný maximálně pro 2 osoby. Každý zájemce vyplňuje před prohlídkou krátký formulář. Pro více informací a objednání na prohlídku nás neváhejte kontaktovat, nejlépe prostřednictvím formuláře u inzerce či e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tereza Vrzáková
Mgr. Tereza Vrzáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tereza Vrzáková
Mgr. Tereza Vrzáková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti