Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 000 Kč za měsíc

A

Mimořádně úsporná

  • více informací u zprostředkovatele
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Monika Skutecká

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 61 m²
Plocha zastavěná 185 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 61 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 271
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 65 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Vítejte v útulném bytě 2+kk s balkonem v novostavbě nízkoenergetického bytového domu v těsné blízkosti centra města Hodonín. Tento světlý a prostorný byt nabízí ideální bydlení pro jednotlivce či páry, kteří hledají komfortní a moderní prostředí. S celkovou plochou 65 m², včetně balkonu a s výhledem na okolí, se zde budete cítit jako doma. Bezproblémové parkování ihned u vchodu bytového domu je také velkou výhodou.

Bytová jednotka je o celkové ploše 65 m2, podlahová plocha bytu činí 61 m2, byt se nachází se ve 3. patře zděného nízkoenergetického bytového domu, přináleží mu sklep a balkon, je možno užívat společnou kolárnu umístěnou v přízemí bytového domu. Bytová jednotka je vybavená prostornou kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči (sporákem, myčkou na nádobí a digestoří). Podlahy v bytě jsou plovoucí v kombinaci s dlažbou (chodba, sociální zařízení).

Bytová jednotka dipsonuje vlastní klimatizací, která zajistí jak vychlazení, tak i vytopení celého prostoru. Vytápění celého bytu je podlahové elektrické s termostatem pro regulaci teploty v každé místnosti, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler umístěný v koupelně. Koupelna je vybavená vanou, skříňkou s umyvadlem, toaletou a elektrickým žebříkem, v koupelně je dále prostor na umístění pračky a sušičky.

Platby:
- nájem 17.000,-- Kč/měsíc,
+ zálohy na služby ve výši: 350,-- Kč/byt /měsíc (osvětlení společných prostor + úklid společných prostor) + 350,-- Kč záloha na vodu/osoba/měsíc,
+ měsíční záloha na elektřinu dle vlastní spotřeby nájemce,
+ jistota ve výši 2 měsíčních nájmů tj. 34.000,-- Kč,
+ provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu.

Energetická třída náročnosti budovy je "A - mimořádně úsporná", tento bytový dům se řadí mezi mimořádně úsporné budovy, což se projeví i na Vašich nákladech za energie. Bytová jednotka bude k dispozici po dohodě s majiteli a stávajícím nájemníkem.

Vychutnejte si výhody bydlení v bytě s nízkoenergetickým provozem a výhodou parkování přímo u vchodu. S dostupností dopravy vlakem, autobusem a MHD, budete mít vždy snadný přístup kamkoliv budete potřebovat.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemců, v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, ráda Vám k této nemovitosti poskytnu více informací, anebo zajistím prohlídku bytu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Monika Skutecká
Ing. Monika Skutecká
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Monika Skutecká
Ing. Monika Skutecká
Telefon zobrazit telefon