Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

13 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • +3900 Kč poplatky, plus jistota 2x nájem a provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Daniela E. Sivanová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 66 m²
Elektřina 230 V
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N65450
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 2.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 19 dny
Plocha celková 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hezký podkrovní byt 2+kk+šatna+zahrádka, Chotětov, Středočeský kraj.

Chcete bydlet v domě se zahradou, užívat venkovskou atmosféru a přitom mít v pěší dostupnosti základní vybavenost a dopravní spoje? Líbí se vám představa bydlení v domě s rodinnou atmosférou a unikátního domova v podkroví s výhledem? Rádi byste kdykoli relaxovali na soukromé zahradě? Je pro vás důležité být současně nedaleko větších měst i mít na dosah přírodu? Pak vás osloví tato nabídka.

Rodinný dům prošel nedávnou kompletní rekonstrukcí, je zateplený, vytápěný tepelným čerpadlem a umístěný v klidné části obce. Parkování v ulici u domu i okolí je bezplatné.

Samotný byt je nezařízený (kromě základní kuchyňské linky) a disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem (38m2), útulnou neprůchozí ložnicí s menší šatnou, koupelnou s vanou a toaletou. Z oken se naskýtá hezký výhled do okolí.

K dispozici také uzamykatelná skladovací místnost a přístřešek na kola. Velkým benefitem je privátní zahrada s ohništěm a menší užitkovou zahrádkou, kde je možné kdykoli relaxovat.

Městys Chotětov svým obyvatelům zajišťuje potřebnou občanskou vybavenost. Najdete zde např. obecní úřad, poštu, knihovnu, obchody, restauraci, školu i školku a sportovní klub. V místě fungují pravidelné autobusové a vlakové spoje, autem jste v Mladé Boleslavi za zhruba 20 minut, v Praze za cca 30 minut.

A pokud se vám zachce načerpat energii z čisté přírody, máte možnost užívat si kouzla blízké Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko - Máchův kraj.

Tato nabídka poskytuje vše základní pro každodenní život a zázemí pro relaxaci i udržení vitality. Představuje místo bez ruchu města, ale s dobrou dopravní obslužností. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce dle vlastních kritérií. Cena: nájemné (pro 2 osoby) 13500 Kč měsíčně plus poplatky 3900 Kč měsíčně (pro 2 osoby), jistota 2x nájem a provize 1 měsíční platba. K dispozici od 1.11. (dle dohody i dříve).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Daniela E. Sivanová
Daniela E. Sivanová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
90 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Daniela E. Sivanová
Daniela E. Sivanová
Telefon zobrazit telefon