Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 000 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

  • + energie, kauce a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Zajkaš

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 52 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
Vlastnictví družstevní
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 6914
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte moderní a plně vybavený byt k pronájmu v Teplicích? Nabízíme vám nádherný byt 2+1 o rozloze 51,5 m2, nacházející se ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v ulici Cajthamlova. Tento byt je ideální pro ty, kteří ocení komfort a vysoký standard bydlení.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je připravený k okamžitému nastěhování. Disponuje novými plastovými okny a bezpečnostními vchodovými dveřmi, které zajišťují nejen bezpečí, ale i výbornou tepelnou izolaci. Čerstvě omítnuté a vymalované stěny, stylové podlahové krytiny a nové deskové radiátory dodávají bytu moderní a útulný vzhled.

Kuchyně je zařízena ve vyšším standardu a obsahuje nové spotřebiče včetně sporáku, myčky, lednice, kávovaru a digestoře. K dispozici je také kompletní sada nádobí a příborů. Luxusní koupelna je vybavena umyvadlovou skříňkou, pračkou a zrcadly na míru, které koupelnu opticky zvětšují.

Byt je kompletně zařízen nábytkem včetně sedačky, jídelního stolu, postele, šatní skříně a dalších menších skříněk. Dekorace a doplňky, jako jsou záclony, koberečky a osvětlení, dotvářejí příjemnou atmosféru domova. Nikdo v bytě od proběhlé rekonstrukce nebydlel, máte tak možnost být prvními nájemníky tohoto krásného bytu.

Byt se nachází ve skvělé lokalitě s vynikající občanskou vybaveností a dopravní dostupností. V blízkosti najdete samoobsluhu, školu, školku, dětské hřiště, nemocnici, restaurace a hospodu. Autobusové spojení je velmi časté, každých 10 minut směřuje do města a mimo město po půlhodinách.

Elektřina a plyn budou převedeny na nájemníka a rádi zařídíme jejich přepis. Nájemní smlouva bude uzavřena na rok s možností prodloužení dle dohody. Byt bude k dispozici od poloviny října, prohlídky a rezervace jsou možné již nyní.

Jednorázové poplatky:
Kauce: 30.000,- Kč (vratná)
Provize: 18.200,- Kč (jednorázová)

Měsíční poplatky:
Teplo a ohřev vody – 2.000 Kč (plyn na nájemníka)
Elektřina - 1.500 Kč (psaná na nájemníka)
Voda – 500 Kč (záloha za každou osobu)

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací a domluvení termínu prohlídky. Tento byt je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v Teplicích.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zajkaš
Tomáš Zajkaš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Zajkaš
Tomáš Zajkaš
Telefon zobrazit telefon