Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

34 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 1.000 Kč/měs./osobu + elektřina a plyn + kauce + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Svoboda

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 80 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 707
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 80 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení včera
Plocha pozemku 80 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný, slunný byt 2+1 o podlahové ploše 80 m2 se dvěma balkony 6 m2. Nemovitost s výhledem na Nedvědovo náměstí Vyšehrad, a naprostým klidem je situována ve 2. podlaží cihlového domu s výtahem v pražském Podolí. Bytová jednotka bude připravena k nastěhování od 15.11.2024. Uvedené fotodokumentace je pouze informativního charakteru.

DISPOZICE BYTU:
Prostorná vstupní chodba s věšákovou stěnou, úložným prostorem a automatickou pračkou, obývací pokoj s vestavěnou skříní s orientací do ulice Levá, ložnice vybavená vestavěnou skříní, manželskou postelí a vstupem na balkon, koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a toaletou, prostorná kuchyně s plně vybavenou kuchyňskou linkou a vstupem na balkon poskytující výhled na Vyšehrad. Pokoje jsou neprůchozí. Vytápění a ohřev teplé vody v bytě je řešeno plynovým kotlem, který je umístněný v koupelně. Dům je klidný a zajišťuje tak komfortní a příjemné bydlení.

LOKALITA:
Nemovitost se nachází v oblíbené části Podolí, nabízí rychlou dopravní dostupnost do centra Prahy či na metro „B“ Karlovo náměstí. Tramvají, která je nedaleko domu je to cca 5 min na metro (linka tramvaje č. 3 a 7). Případně lze zajistit spoj na metro „C“ Pražského povstání pomocí autobusové linky. Příjemné okolí – Náplavka s farmářskými trhy každý víkend, kavárničky, obchody, restaurace, pláž a sportovní areál Žluté lázně, cyklostezka, památková usedlost Vyšehrad.

Posuďte sami, zda je tato nabídka to pravé, co hledáte. Zhlédněte fotografie bytu, domu a okolí. Projděte si okolí nemovitosti a lokalitu. Pokud jste dočetli až sem a jste přesvědčeni, že toto je bydlení právě pro Vás, pak už Vám chybí pouze probrat detaily jeho pronájmu. Za tímto účelem volejte PO-PÁ 9:00–18:00 hod. Na všem se jistě domluvíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Svoboda
Martin Svoboda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Svoboda
Martin Svoboda
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti