Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

21 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 450 Kč / 1 osoba + přepis el. energie a plynu (cca 2.000 Kč)
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Soňa Kutnohorská

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 48 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 21300
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 48 m²
Datum vložení včera
Plocha pozemku 48 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Pronájem bytu - krásný, slunný, zrekonstruovaný byt 2+1, 48 m2, Praha 8 - Libeň, ulice Braunerova, 1. patro ve zrekonstruovaném cihlovém domě bez výtahu. Dům je velmi pěkný a klidný, výhradně se slušnou klientelou. Orientace celého bytu je na slunný západ do ulice a na jih do jednosměrné ulice (1 okno obývacího pokoje).

Byt je po kompletní vkusné rekonstrukci, má 2 pokoje neprůchozí (19 m2 a 9 m2) a samostatnou kuchyni (9 m2). Je nezařízený nábytkem. K dispozici je moderní kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a el.troubou, digestoř, lednice s mrazákem a v chodbě je šatní skříň, 2x botník, zrcadlo a pračka. V koupelně je sprchový kout a WC. Na podlaze jsou dubové parkety a dlažba. Topení je etážové - vlastní plynový kotel, který zajišťuje jak vytápění bytu, tak i ohřev teplé vody. Parkování je možné na ulici (modrá zóna).

Dům se nachází v příjemné části Libně. Necelých 100 m od domu je krásný park Pod Korábem s možností procházek i relaxu. Pro sportovně založené je v blízkosti domu napojení na cyklotrasu A26 a A27. Občanská vybavenost je v místě - večerka přímo v domě nebo v okolí rozsáhlá maloobchodní síť. Výborná dopravní dostupnost do centra - tram u domu s přímým spojením do samotného centra Prahy - Florenc, Václavské náměstí, Karlovo náměstí, ale i Žížkov, Floru, Vinohrady, I.P. Pavlova - nebo na nejbližší Metro B - Palmovka (6 min) a Metro C - Kobylisy (6 min).

Byt je výhradně nekuřácký, je vhodný pro max 1-2 osoby (pár nebo spolubydlení). Byt je volný od 1.11. 2024 - prohlídky jsou možné ihned. Vratná kauce je ve výši 21.000 Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti