Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 000 Kč za měsíc

E

Nehospodárná

  • + měsíční zálohy na energie a služby ve výši 4.000,- Kč, jednorázová vratná jistota majiteli ve výši
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tadeáš Vaverka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10360
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha nebytová 52 m²
Datum vložení před 6 dny
Plocha celková 52 m²
Patro 1.
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 52 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Potřebujete bydlet v centru Budějc? Vyhovuje vám teď spíše pronájem namísto koupě vlastního bytu? A chcete mít po ruce kromě MHD, své práce, škol, lékařů, obchodů, kaváren a hospod také kousek přírody?

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme pronájem zařízeného zděného bytu 2+1 v Nerudově ulici, kousek od IGY Centra v Českých Budějovicích. Podívejte se na virtuální prohlídku celého bytu, kterou najdete u inzerátu (pokud se vám u inzerátu nezobrazuje, pošleme vám ji).

Na cca 52 m² máte dva neprůchozí podobně velké samostatné pokoje. Jsou situované na jih do klidného vnitrobloku, kam budete mít přístup na společnou zahradu (cca 474 m²). V kompletně vybavené stylové kuchyni ocení fajnšmekři vaření na plynu. Vaření a bydlení vám zpříjemní myčka na nádobí, trouba na pečení, mikrovlnná trouba a digestoř. Je potřeba si obstarat pouze vlastní lednici.
Ve dvou lidech se najíte přímo v kuchyni u jídelního stolu. Návštěvu pohostíte vedle v obýváku – ten můžete opticky „propojit“ s kuchyní otevřením dvoukřídlých dveří.

V ložnici (s manželskou postelí) i na chodbě uvítáte velké skříně. Toaleta je oddělená od koupelny a má vlastní přirozené větrání okýnkem. V koupelně s vanou je pak za rohem u okna dobře schovaný plynový kotel, který vytápí celý byt. Pod ním stojí pračka.

Ke zmiňované společné zahradě můžete využít také vlastní sklep o výměře asi 2 m².

Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku, vyplňte formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s veškerými informacemi do 10 minut na e-mail, který uvedete. Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta" - občas se tam e-mail může zatoulat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tadeáš Vaverka
Tadeáš Vaverka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tadeáš Vaverka
Tadeáš Vaverka
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti