Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • Do ceny není zahrnuta provize RK ve výši 6.655,-Kč.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dominika Kornová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 27 dny
Plocha užitná 57 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Patro 5.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 385746
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu pěkný světlý byt v osobním vlastnictví, situovaný v oblíbené lokalitě na sídlišti Špičák v České Lípě. Tento byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 57 m² se nachází v 5. patře panelového domu.
Při vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň, která nabízí prostor pro umístění veké šatní skříně. Byt dále zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň vybavenou kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu.
Byt prošel úpravami, včetně kompletní rekonstrukce koupelny a toalety. V obývacím pokoji a na chodbě jsou položeny plovoucí podlahy, zatímco v kuchyni je praktická a snadno udržovatelná dlažba. V ložnici je ponecháno původní linoleum.
Byt se nachází v revitalizovaném domě, který prošel zateplením, což zajišťuje úsporu energie a příjemné teploty v celém bytě. Dům má nové vchodové dveře a výtah. Okna byla vyměněna za moderní plastová, která poskytují dobrou tepelnou a zvukovou izolaci. K bytu náleží také sklepní kóje.
Měsíční nájemné činí 11.000 Kč + zálohy na energie a služby 4.508 Kč (2 osoby) + elektrickou energii, na kterou si nájemce zřídí samostatnou smlouvu s dodavatelem elektřiny. Vratná kauce (jistota) je ve výši 22.000 Kč.
V blízkosti domu je k dispozici veškerá občanská vybavenost včetně parkoviště a zastávky MHD, která umožňuje snadné spojení s centrem města. Nedaleko domu se nachází rozlehlá louka a cyklostezka, jenž jsou ideální pro procházky a relaxaci v přírodě.
Byt je ihned dostupný.
Pokud vás tato nemovitost zaujala, kontaktujte mě prostřednictvím odpovědního formuláře a domluvíme si termín prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
zobrazit telefon