Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 495 Kč / 1 osoba + přepis el. energie a plynu (cca 1.700 Kč/měsíc)
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Soňa Kutnohorská

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 7 hodinami
Plocha pozemku 60 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 60 m²
ID nemovitosti 21333
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 55 m²

Popis nemovitosti

Pronájem bytu - velmi pěkný, slunný, nezařízený byt 2+1, 55 m2 + balkón 1 m2 + 2x sklep (4 m2 a 1 m2), Beroun, ulice Jánošíkova, 1.patro v cihlovém domě bez výtahu. Dům má pouze 6 bytových jednotek, díky tomu je v domě příjemná komorní atmosféra. Orientace bytu je na JZ do klidné zahrady (obývací pokoj s balkónem a ložnice) a na SV (kuchyně) s výhledem na víceúčelové hřiště a základní školu.

Byt je po kompletní vkusné rekonstrukci. Má 2 pokoje neprůchozí a je nezařízený nábytkem. K dispozici je na míru sestavená kuchyňská linka zn. Oresi s vestavěnými spotřebiči - plynová varná deska, el. trouba, digestoř a myčka. V koupelně je walk in sprchový kout, umývadlo, WC a přípojka na pračku. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba. Topení je etážové - vlastní plynový kotel, který zajišťuje jak vytápění bytu, tak i ohřev teplé vody. Parkování je možné u domu. K bytu náleží na sklepy o velikosti 4 m2 a 1 m2.

Dům se nachází v příjemné klidné části, přitom v docházkové vzdálenosti (cca 250 m) od obchodního centra se supermarketem Billa, Kaufland a Penny market, u kterého je zároveň napojení na D5 a E50. Výborná dopravní dostupnost do centra Berouna i Prahy - 1 min chůze zastávka busu s přímým spojením směr centrum a na autobusové a vlakové nádraží a cca 3 min chůze na bus směr Praha - přímý spoj na Nové Butovice, Zličín a Vypich. Poblíž domu je možné napojení na cyklotrasu EV4 a naučnou stezku Po stopách českých králů, která vede podél řeky Litavky a napojuje se na CHKO Český kras.

Byt je výhradně nekuřácky, je vhodný pro 1-2 osoby nebo pár + dítě. Domácí zvířátka jsou možná po dohodě. Byt je volný ihned. Vratná kauce je ve výši 18.000 Kč.

Vzhledem k tomu, že není v této chvíli vyhotovený PENB, uvádíme v souladu se zákonem nejhorší energetickou třídu a to třídu "G".

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
Telefon zobrazit telefon