Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Surovec

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 37 m²
Plocha zastavěná 956 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 38 m²
Patro 4.
ID nemovitosti 634
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 40 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nově se vám otevírají dveře od bytu v Otrokovicích, a sice na adrese Kvítkovice 357. Jsou to dveře příležitosti pro každého, kdo hledá cenově dostupný pronájem bytu v blízkosti krajského města.

Podlahová plocha, kterou moderní byt k pronájmu v Otrokovicích disponuje, činí 37.5 m2. K tomu rovnou připočtěte také balkon o výměře 2.8 m2. Tento byt k pronájmu splňuje vše, co si od interiéru, který je z mého pohledu pro celoroční údržbu velký tak akorát, můžete přát. Vše je hezky funkční, takže po zaplacení už se stačí jen nastěhovat!

Srdce domácnosti tvoří tradičně kuchyně a obývací pokoj. A jde-li o tento pronájem bytu kousek od Zlína, všudypřítomný komfort je jeho velkou výhodou. Moderní kuchyňská linka disponuje dřezem v nerezu a baterií. Odsavač par značky Whirlpool vám usnadní vaření stejně jako elektrická indukční varná deska. Známé logo Whirlpool zdobí také multifunkční troubu, lednici v kombinaci s mrazákem a v neposlední řadě myčku pro úsporu času, energie i energií. Podlaha je zde vinylová.

V ceně je z hlediska vybavení také jídelní stůl a židle, pohodlná rozložitelná pohovka, třešničkou na dortu jsou venkovní žaluzie, které můžete ovládat elektronicky zevnitř.

V koupelně s WC nechybí umyvadlo včetně baterie, sprchový kout ve stylu walk-in vč. sprchové baterie, skříňka se zrcadlem a osvětlením a aby se vám o sebe v koupelně ještě lépe staralo, potěší vás také pěkná dlažba, obklady či praktický odsavač vlhkosti.

Na chodbě kromě stropního osvětlení nalezneme domovní telefon a podlaha je zde vinylová. I zde se nachází skříňka s osvětlením a zrcadlem, abyste před odchodem mohli ještě jednou zkontrolovat či doladit svůj vyladěný outfit. Z praktického hlediska je třeba vyzdvihnout také zabudovanou šatní skříň.

Kolik tedy potřebujete na jeho pronájem? Věřím, že s ohledem na lukrativní lokalitu a ceny pronájmů obecně vás mile překvapí měsíční nájemné ve výši 11 500 Kč, ve kterém nejsou zahrnuty veškeré zálohy za energie v celkové výši 2800 Kč. Počáteční náklady tedy čítají toto nájemné +2800 za energie a k tomu je zapotřebí složit vratnou kauci ve výši 25 000 Kč + provize RK 11 500 Kč.

Chcete to vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu.
Na viděnou v Otrokovicích!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
Telefon zobrazit telefon