Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Plus poplatky a kauce. Neplatíte provizi.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Kučera

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 13732
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 43 m²
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 6 hodinami
Plocha pozemku 43 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 43 m²

Popis nemovitosti

Pronájem bytu na adrese U Pentlovky 465/9, Praha 8, Troja. Slušný a seriózní pronajímatel se zájmem dlouhodobého pronájmu.

Světlý byt, dispozičně řešený jako 1+1 s lodžií a celkovou výměrou 43m² se nachází v prvním nadzemním podlaží (přibližně 2,5 metru nad úrovní chodníku) zrekonstruovaného panelového domu. Nabízí velký pokoj s lodžií a s prostorem u kuchyně, který byl koncipován pro jídelní stůl. Dále vstupní kuchyň, chodbu se vstupem do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží sklepní kóje 3 m² v suterénu domu, kde jsou i další společné prostory, jako kolárna, velká sušárna a další. Byt byl částečně upravován a má nové jádro, plastová okna a vestavěnou skříň.

Dům je po rekonstrukci stoupaček, má novou fasádu se zateplením, nový dvojitý vstup na čip a upravené interiéry. Nachází se v atraktivní lokalitě hned u lesoparku Na Farkách a Bohnické vyhlídky. I přes to, že je dům hned u základní a střední školy, jedná se o velmi klidné místo. V blízkosti se také nákupní centrum s lékárnou a supermarketem, pošta, poliklinika, obchodní centrum Krakov, zoologická a botanická zahrada. Bezproblémové parkování na ulici u domu. Skvělá dopravní dostupnost autem i MHD. Za sedm minut chůzí na autobusovou zastávku, za dalších deset minut na metro Kobylisy.

Byt je ideální pro jednotlivce, či pár. K nastěhování ihned. Nájemné činí 14.000 Kč plus zálohy na poplatky jsou 2.700 Kč měsíčně a elektřina, která se přepisuje na nájemníka (max. 1.000 Kč).

Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti