Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Lenka Muselová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 34 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 1682
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu hezké, slunné byty v nově rekonstruovaném domě v ulici Vitorazská v Českých Velenicích. Jedná se o útulné, čisté byty o dispozici 1kk, 1+1, 2kk, 2+1, v osobním vlastnictví, umístěné ve 3 patrech zděného domu. Byty mají podlahovou plochu od 33 do 61 m2, jsou vybaveny kuchyňskou linkou, v koupelně je sprchový kout. Dům je klidný, čistý a udržovaný. Parkování za domem. V domě je zaveden internet.

Byty k dispozici od 15. 7. 2024. Uvedená cena 7.000 Kč je za byt 1kk (33,7 m2), jde o měsíční nájemné bez poplatků za energie a služby. Zálohy na služby a energie v tomto bytě jsou 5.000 Kč, vratná kauce 12.000 Kč.

Nájmy bytů se pohybují od 7.000 Kč do 1O.000 Kč, zálohy na služby a energie jsou v rozmezí 4.000 Kč až 6.000 Kč, vratná kauce ve výši jednoho nájmu plus zálohy na energie.

Doporučuji prohlídku, byty jsou nové, světlé, čisté, částečně zařízené, oblíbená dispozice 1kk až 2+1, klidná lokalita v blízkosti centra, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, dostatek parkovacích ploch v blízkosti domu. Bytový dům je po kompletní rekonstrukci. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
Telefon zobrazit telefon