Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Josef Klement

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 5380BL042
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 39 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme pronájem ateliéru o přibližné užitné ploše 39,4 m2, umístěný v přízemí pětipodlažního domu v bývalé administrativní budově Adastu Adamov, vhodný k bydlení, případně i komerčnímu využití.

Ateliér sestává z pokoje o výměře 31,4 m2 a z kuchyně (7,9 m2). Koupelna s toaletou (určená pouze pro nabízený ateliér) je vedle něj na chodbě. Okna jsou s výhledem na severozápad – jednak do zeleně, jednak na vlastní parkoviště. Prostorný pokoj je vybaven lůžkem, křeslem, stolem, velkou televizí, sedačkou a skříněmi; v kuchyňce je lednička, elektrický sporák s troubou, rychlovarná konvice, pračka a jídelní stůl se třemi židlemi. K dispozici je připojení na internet (vč. internetové televize). V ceně nájemného jsou zahrnuty náklady na vytápění, vodné a stočné; elektřina se platí na základě měsíčního vyúčtování. Pro bezpečné odložení např. jízdních kol je možné využít společné prostory na chodbě.

Ateliér je unikátně lokalizován cca 100 m od vlakové zastávky; dojezdová doba do Brna je 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Lokalita disponuje vším potřebným pro pohodové bydlení – obchodní centrum s restaurací a poštou je vzdáleno cca 100 m, vlaková zastávka 100 m, autobusová zastávka s přímým spojením do Vyškova je před domem, zdravotní středisko a lékárna do tří minut chůze.

Ateliér je ihned k nastěhování, majitel preferuje dlouhodobý pronájem (ideální jako skromné bydlení pro pár, popř. i s malým dítětem; případně jako levnější alternativa k bydlení v Brně nebo Blansku). Cena nájmu je 7 000,- Kč/měsíc (cena nájmu zahrnuje náklady na vytápění, vodné a stočné) + měsíční fakturace za spotřebovanou elektřinu. Vratná kauce je 10 000 Kč + provize realitní kanceláři 10 500 Kč (včetně DPH).

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Klement
Ing. Josef Klement
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Klement
Ing. Josef Klement
Telefon zobrazit telefon