Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

670 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Přibyl

73 586 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení 29. června 2024
Plocha pozemku 1 129 m²
Elektřina 230 V
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 235 m²
Konstrukce Kamenná
ID nemovitosti RKEKH260
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej 2 kamenné domy s nádherným výhledem v obci Melidoni v regionu Apokoronas v Chanijské oblasti na Krétě v Řecku. První dům o rozloze 170 m2 je větší, má dvě podlaží a pozemek o rozloze 908,69 m2. Druhý dům je také dvoupodlažní a má rozlohu 65 m2 a pozemek o ploše 220,05 m2.

Ve vile o ploše 170 m2 naleznete prostornou kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, WC a 2 ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu. Tento dům je obklopený krásnou zahradou, má terasu s posezením a pergolou, bazén o ploše 28 m2 s částí vyhrazenou pro děti, prostor s lehátky ke slunění a relaxaci a venkovní gril.
Menší vila o ploše 65 m2 disponuje také pěknou menší zahradou. Je zde možnost vybudovat schody, které umožní přístup na střechu a zde mít střešní terasu s úžasným výhledem na hory, moře a pláž.

Obě vily jsou navrženy v tradičním stylu a jsou skutečnou replikou tradičních kamenných domů z nedaleké vesnice. Byly postaveny z těch nejkvalitnějších materiálů a všechny kabely byly instalovány pod zemí, a tak se kamenné prvky přirozeně mísí s přírodním prostředím. Veškeré dřevo použité v domech je z cypřiše a zaručuje roky životnosti.

Vily mají okna s dvojitými skly a okenice, centrální olejové topení, klimatizaci, solární panely k ohřevu teplé vody, krb na dřevo a sítě proti hmyzu. Jsou zařízené a mají plně vybavené kuchyně s elektrickými spotřebiči. Obě vily mají vlastní parkovací místo. Vzdálenost k moři a pláži je cca 12 km.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
Telefon zobrazit telefon