Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 300 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

582 101 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Balkóny Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 000 m²
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti N7013
Plocha pozemku 2 600 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečnou vilu umístěnou nedaleko chorvatského Šibeniku v první řadě u moře. Tato nemovitost se rozprostírá podél pobřeží Jaderského moře a je obklopena hustým lesem, který ještě umocňuje pocit soukromí. Užitná plocha činí 1 000 m2 a plocha pozemku je 2 600 m2.

Vila má tři úrovně:
V suterénu vily se nachází velkorysý sál (120 m2) vybavený kulečníkem, stolním tenisem, šipkami, jukeboxem, krbem, vinným sklípkem a velkým stolem - ideální místo pro setkávání a zábavu. Kromě toho se v suterénu nachází strojovna bazénu, hlavní strojovna, sanitární jednotka a sklad. Je zde také výtah pro snazší pohyb mezi jednotlivými patry.

V přízemí vily se nachází otevřený prostor, kde je plně vybavená kuchyň se všemi moderními spotřebiči a prostorná spíž, jídelna a obývací pokoj s krbem. Objevíte zde i fitness, vnitřní bazén, vířivku, saunu a masážní místnost. K dispozici budoucím majitelům je také zastřešená letní kuchyně s grilem. Prádelna je zde samozřejmostí. Před vilou na terase je venkovní bazén (55 m2), dvůr s parkovištěm pro šest aut a garáž pro tři vozidla.

První patro je rozděleno do dvou částí, pro majitele a pro hosty. V jedné části se nachází velká ložnice s prostornou šatní skříní, moderní koupelna (sprchový kout, vířivka a samostatná toaleta) a soukromý balkon. Dále jsou zde tři dvoulůžkové pokoje, každý s vlastní koupelnou. V části pro hosty se nachází dva apartmány. První apartmán má kuchyň, obývací pokoj a dvě dvoulůžkové ložnice. Hosté mají k dispozici další koupelnu s toaletou a balkon s krásným výhledem na moře. Druhý apartmán, určený pro služebnou, má vlastní koupelnu a toaletu.

Exteriér vily je velmi působivý, krásně upravený dvůr a zahrada vytváří překrásnou a klidnou atmosféru. U východu z moře se nachází sprcha s teplou a studenou vodou. K vile náleží bójka pro kotvení lodi.

Nemovitost je vytápěna a chlazena solárními kolektory a systémem DAIKIN. Budova je zabezpečená alarmem a 23 kamerami, sklem odolným proti vloupání a zabudovaným trezorem.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
Telefon zobrazit telefon