Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

25 403 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 305 m²
Elektřina 400 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 400579
Plocha pozemku 927 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 186 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov, který byste přizpůsobili k obrazu svému? Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě Skorotice v Ústí nad Labem. Dům se rozkládá na pozemku o výměře 927 m², z toho zastavěná plocha činí 305 m². I když dům vyžaduje rekonstrukci, nabízí skvělý potenciál pro vytvoření ideálního rodinného bydlení. Díky jeho dispozicím a skvělé lokalitě má obrovský potenciál pro budoucí užívání.
 
V 1. nadzemním podlaží (99 m²) najdeme kuchyň s prostornou spíží, dva pokoje (jeden s krbovými kamny), komoru, samostatnou toaletu, a technickou místnost s plynovým kotlem a bojlerem na vodu. Z předsíně vede schodiště do 2. nadzemního podlaží (87 m²), kde jsou 3 samostatné pokoje, prostorná koupelna s vanou, šatna a druhá toaleta. Z jednoho z pokojů je přístup na terasu s výhledem do zahrady. Podkroví (53 m2) nabízí další prostor, který lze využít dle vlastních potřeb. Dům je částečně podsklepený a disponuje tak sklepem o výměře 8,4 m².
 
Na pozemku se nachází také garáž o ploše 23,4 m² s přímým vjezdem z ulice, a dvě kůlny (každá cca 20 m²) ideální pro uskladnění nábytku či nářadí. Zahrada je rovinatá a nabízí možnost relaxace, grilování nebo zahradničení.
 
Dům je zateplený a jeho technické parametry zahrnují plynový kotel pro vytápění, ohřev vody na elektrický bojler, připojení na veřejný vodovod a kanalizaci, je osazen dřevěnými a plastovými okny. Měsíční náklady na bydlení pro 1 osobu činí v průměru 5.300 Kč (kompletní přehled k dispozici na prohlídce).
 
Lokalita Skorotice je klidná vilová čtvrť, ideální pro rodinné bydlení. Do centra Ústí nad Labem se autem dostanete za pouhých 7 minut. Autobusová zastávka je vzdálena 5 minut chůze od domu. I když v přímém okolí nenajdete rozsáhlou občanskou vybavenost, klid a pohodová atmosféra zdejší čtvrti vše vyvažují. Přírodní krásy okolí přímo vybízejí k výletům a relaxaci.
 
Pokud hledáte nemovitost s potenciálem k rekonstrukci a toužíte po bydlení v klidné lokalitě se skvělou dopravní dostupností ke všem službám, neváhejte mě kontaktovat - rád Vám na vše odpovím, sdělím podrobnější informace a můžeme se společně domluvit na termín prohlídky. 

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti