Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu

56 605 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 97 m²
Elektřina 400 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Beton
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 65
Plocha užitná 144 m²

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k prodeji samostatný, prostorný rodinný dům s krásnou zahradou, na které jsou vedlejší stavby 65m2 a zděná garáž 23m2.

Tento dům se nachází v žádané lokalitě Středočeského kraje - obec Tuchoraz, pouhé 3km jižně od Českého Brodu. Celková užitná plocha domu činí 144 m2 s dispozicí- přízemí domu se nachází: zádveří , hala , kuchyně s jídelnou, pracovna s obývacím pokojem z kterého se vchází na terasu s pergolou, která disponuje výhledem na zahrádku. Dále prostorná koupelna, kde se nachází sprchový kout, vana a toaleta, kde je podlahové vytápění. V přízemí domu, vedle schodiště je vstup do sklepa o výměře 17m2. V prvním patře domu: hala, pracovna s podlahovým vytápěním, samostatná toaleta a celkem tři samostatné pokoje. Celková výměra zahrady 1592m2, vjezdová vrata na elektrický pohon, zastavěná plocha domu a nádvoří činí 531m2. Od roku 2015: stavební úpravy a nástavba rodinného domu. Tento dům má vše, co potřebujete pro pohodlné a bezpečné rodinné bydlení díky kamerovému systému s výstupem na mobil.

Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem a pro příjemné zimní večery, lze využít krbová kamna, která se nachází v obývacím pokoji. V prezentaci uvidíte mimo fotografií, plánků s dispozicí domu, také 3D scan, kde si můžete projít a prohlédnout celou nemovitost. Tento dům se nachází ve staré zástavbě v Tuchorazi, ideální pro procházky do přírody a přitom vše v blízkosti Českého Brodu, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Přímo v obci Tuchoraz: mateřská školka, fotbalové hřiště.
Výborná dostupnost do Prahy autem na Černý Most cca do 30 minut. Vlakové spojení z Českého Brodu do Prahy cca 35 minut.

Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím není vyhotoven, proto uvádíme třídu G.
Ráda Vám poskytnu více informací k této nemovitosti a provedu Vás na osobní prohlídce. Realitní makléřka Monika Vlčková - reality srdcem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right