Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Daniel Korda

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Dřevěná
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 120 m²
ID nemovitosti 423
Plocha pozemku 1 204 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 155 m²

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení kousek od Prahy v hezkém, prostředí a v místě, kde jsou k dispozici všechny služby. Město Pyšely 15 km od okraje v Prahy v údolí Sázavy toto vše splňuje.
Středem prostorného domu je obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem se vstupem na terasu. V domě je velké množství oken, které umožňují výhledy do okolí. V přízemí jsou další dva pokoje, wc, koupelna a technická místnost. V prvním patře jsou další 3 ložnice, samozřejmě další wc a koupelna. S největší ložnice je vstup na terasu s výhledem do okolí.
Dům 155 m2 užitné plochy a je zhotoven použitím technologie Thriftybuild® , která ma skvělé izolační vlastnosti, takže náklady na bydlení jsou velmi nízké a naše domy tedy mají energetickou třídu A. Technologicky je vybaven fotovoltaickým systémem pro ohřev teplé vody, aktivní rekuperací, inteligentním systémem řízení domácnosti LOXONE, který se stará o energetický chod celého domu. Standardem vybavení domu jsou obložkové dveře, plovoucí podlaha, okna s trojsklem, dubové schodiště, v koupelnách velkoformátová dlažba s odporovým vytápěním. Dům bude připraven k nastěhování během roku 2025, což dává klientovi možnost podílet se na výběru stylu zařizovacích předmětů a standardu.
V Pyšelech najdete všechny služby mimo jiné mateřskou školu, školu, sportoviště, příjemné restaurace a také golfové hřiště Loreta, zámek a do 20 minut jste buď v Praze nebo v Benešově.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Daniel Korda
Daniel Korda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Daniel Korda
Daniel Korda
Telefon zobrazit telefon