Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč. kompletních služeb realitní a advokátní kanceláře
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Monika Holema

75 913 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Metro, MHD, Silnice, Dálnice
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 93 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 201803
Plocha celková 79 m²
Plocha výrobní 36 m²
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 5 hodinami
Plocha pozemku 286 m²
Plocha zastavěná 79 m²

Popis nemovitosti

Pražské domy, o které pečuje několik generací jedné rodiny po desítky let, se na trh dostávají jen zřídka. Ty výjimečné jsou součástí klidného prostředí původní zástavby, jsou opatřené dobrou pražskou adresou, sousedí s nádhernou přírodou, zároveň umožňují pěší dostupnost metra a rychlé napojení na hlavní dopravní tepny. Právě takový dům máte teď možnost koupit.

Dům byl postaven začátkem 20. století na kopci, ve Vavřinecké ulici, ve starých Jinonicích, u Butovického rybníka, návsi a kostela sv. Vavřince, který dal ulici své jméno. Dům je obklopen zahradami a ospalou ulicí, na kterou navazuje stezka vedoucí loukou a lesem do rozlehlého Prokopského a Dalejského údolí (652,5 ha), domova mnoha druhů zvířat, rostlin a ukázky přírodních krás.

Vícepodlažní budova je částečně podsklepená (35,5 m2), 1. nadzemní podlaží (57,6 m2) je vyklizené, 2. nadzemní podlaží (78,5 m2) a krov zůstávají rozestavěné. Dům se nachází v původním stavu, s opravami, které se realizovaly v průběhu let. K dispozici je dokumentace počínaje rokem 1909 až dosud, aktuální pasportizace stavby dle platných předpisů, technická zpráva a energetický štítek. Vytápění je plynové lokální, ohřev vody el. bojlerem, napojení na veškeré inženýrské sítě. Pozemek o rozloze 286 m2, zastavěná plocha 79 m2. Dvouúrovňová zahrada je zaplněna vzrostlými keři, ovocnými stromy a zeleninovými záhony.

V blízkosti domu najdete vše potřebné, nákupní centrum Nové Butovice vč. hobby marketů, pestré množství sportovních aktivit (plavecký bazén, fotbalové hřiště, sokolovnu, arénu plážových sportů, multifunkční sportovní halu atd.), školky a školy (vč. waldorfské) a metro linky and #34;B and #34; Jinonice nebo Nové Butovice.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika Holema
Mgr. Monika Holema
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika Holema
Mgr. Monika Holema
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti