Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

510 000 EUR

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

56 013 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 147 m²
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 10014841
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 147 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 127 m²
Plocha zastavěná 127 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji moderní řadový dům s luxusním bazénem přímo ve slunném Viru, nacházejícím se v Zadarské župě, Chorvatsko, s poštovním směrovacím číslem 23234. Jedná se o novostavbu s energetickým štítkem A, což zaručuje nízké provozní náklady a vysoký standard bydlení.

Tento domov je ideálním místem pro každého, kdo hledá komfort, soukromí a moderní design. Celková zastavěná plocha domu činí 127,48 m2, užitná plocha pak 146,7 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je rozložený do 4 pokojů – tři ložnice a jeden obývací prostor s kuchyní v open space stylu, který je ideální pro společné rodinné chvíle. Nemovitost obsahuje také dvě koupelny, což je velmi praktické pro vícečlennou domácnost.

Jedná se o osobní vlastnictví, což usnadňuje proces koupě a převodu nemovitosti. K domu patří krásně upravená okućnica, která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu na čerstvém vzduchu. V zadní části domu se nachází atraktivní bazén, představující ideální místo pro osvěžení během horkých letních dní.

Dům je situován v klidné a příjemné lokalitě s nádherným výhledem, který dodává nemovitosti jedinečný charakter. V těsné blízkosti se nachází veškerá potřebná infrastruktura – obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení, což zajišťuje všechny potřeby pro každodenní život.

Cena za tuto nemovitost je stanovena na 510 000 EUR. Vzhledem k tomu, že se jedná o novostavbu a dům je k dispozici okamžitě, je to vynikající příležitost pro ty, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení bez nutnosti dalších investic.

Dopravní dostupnost lokality je výborná, co umožňuje snadný přístup do nedalekého města Zadar nebo na jiná populární turistická místa.

Tento dům je vybaven klimatizačním zařízením, které zajišťuje komfortní teplotu po celý rok. Veškeré připojení k inženýrským sítím je samozřejmostí, včetně veřejné kanalizace a vodovodu.

Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky prosím neváhejte kontaktovat makléře s RKP číslem 225de41a-a443-4c3d-9c4a-02a7ba015f7a, kteří vám rádi poskytnou veškeré potřebné informace a pomohou s celým procesem nákupu. Toto bydlení je ideální volbou pro každého, kdo si přeje žít v moderním, komfortním a stylovém domově na jednom z nejkrásnějších míst Chorvatska.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti