Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 490 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Cena včetně provize RK a právních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Novák

40 247 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 913881
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 118 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Datum vložení včera
Plocha pozemku 1 m²
Plocha nebytová 20 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Balkóny Terasa
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 118 m²
Plocha zastavěná 184 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost k nákupu rodinného domu 4kk v malebné obci Lešetice, která se nachází v okrese Příbram ve Středočeském kraji. Nemovitost byla postavena v roce 2020 a nabízí moderní bydlení v ve velmi klidné lokalitě .

Dům má jedno nadzemní podlaží s obytnou plochou 118 m2 a je situován na pozemku o rozloze celkových 895 m2. K dispozici je také zastavěná plocha 184 m2 a nebytový prostor 20 m2, který poskytuje dostatek místa pro vaše koníčky nebo skladovací potřeby. K domu náleží také terasa o rozloze 20 m2, která je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci.

Dům vykazuje vysoký standard vybavení a materiálů, včetně cihlové konstrukce a moderní technologie podlahového vytápění zajišťované elektrickým kotlem o výkonu 9 kW. Energetická náročnost domu je hodnocena kategorií B, podle Certifikátu energetické náročnosti budov podle č. 148/2007.

Interiér domu je rozložen do čtyř pokojů s kuchyní a je nabízen nezařízený, což dává novým majitelům příležitost přizpůsobit si vnitřní prostory podle vlastních představ. Pro vaše pohodlí je vybaven moderními elektrickými spotřebiči, včetně elektrické varné desky a trouby.

Objekt je také vybaven veškerými potřebnými přípojkami – veřejný vodovod, čistička odpadních vod, WiFi internetové připojení a elektřina s napětím 220 V i 380 V, které pokrývá běžné i náročnější energia spotřeby. Dům má vlastní garáž a další tři parkovací místa, což zajišťuje dostatek prostoru pro vozidla obyvatel.

Lokalita domu nabízí klidné a pohodové bydlení a udržuje dobrou dostupnost městských služeb v nedalekém Milíně či Příbrami a spojení s první třídou silniční sítí a možnostmi městské dopravy, včetně dostupného nájezdu na dálnici Praha - Příbram - Písek. Kolem domu se rozprostírá chráněná krajinná oblast, což přidává na jedinečnosti této lokalitě.

Je zde možnost financování pomocí hypotéky, což může usnadnit nákup tohoto krásného domova. Měsíční náklady na služby, energie a poplatky jsou stanoveny na cca. 7 000 CZK.

Tento rodinný dům představuje ideální kombinaci funkčnosti, pohodlí a krásného prostředí. Je to vynikající volba pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností rychlého přístupu do městské infrastruktury. Nechte se inspirovat možností života v tomto krásném prostředí plném zeleně a klidu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Novák
Petr Novák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Novák
Petr Novák
Telefon zobrazit telefon