Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

26 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

112 385 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 359 m²
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 153 m²
ID nemovitosti N7017
Plocha pozemku 515 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům s přilehlou zahradou, který se nachází ve vilové části Vysočan v ulici Pod Krocínkou. Celková užitná plocha činí 359 m2, pozemek má velikost 515 m2. Dům je aktuálně obsazen nájemníky za tržní nájemné a výnos činí necelé 4 %. Zajímavé uspořádání a rozměry vnitřních prostor nabízejí možnost změny v souladu se záměry vlastníka tak, aby nemovitost zcela odpovídala všem moderním nárokům.

V 1.NP se nachází dvě jednotky o dispozici 1+1 a velikostech 33,7 m2 a 31,8 m2. Ve 2.NP je samostatná jednotka 3+kk o velikosti 77,2 m2, která prošla v roce 2024 renovací. Ve 3.NP se nachází jednotka 2+1 o velikosti 74,2 m2, kde byla v tomto roce provedena kompletní rekonstrukce (koupelna, kuchyň, repase parket, omítky, elektroinstalace, dveře). Ve 3.NP je půda o velikosti cca 100 m2, která nabízí možnost vybudovat velký rodinný mezonet. Aktuálně je zde malá vestavba 1+1 o velikosti 12,1 m2. Součástí je také samostatná dvougaráž (30 m2) a úložný prostor. Zahrada o velikosti 326 m2 nabízí posezení pod vzrostlými stromy.

Vytápění je zajištěno novým plynovým kondenzačním kotlem Viesmann. V domě byly průběžně provedeny stěžejní opravy – výměna hlavního přívodu elektřiny, ústřední topení a radiátory, voda a kanalizace v plastu, střešní krytina s klempířskými konstrukcemi v TiZn s původním krovem, nová EURO okna s izolačním zasklením. Dále byla provedena renovace terasy ve 3.NP a instalace el. žaluzií ve 2.NP, nová venkovní dlažba na chodnících a dvorku, nový hromosvod a podružné měření. V roce 2023 byla provedena renovace střechy dvougaráže.

Dům se nachází v klidné vilové části s krásným výhledem do okolí. Lokalita s dostatkem zeleně, v blízkosti je Klíčovská alej, Klíčovské sady a park či dětské hřiště. Velmi dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost. Nedaleko autobusová zastávka, stanice metra B – Vysočanská nebo metra C – Prosek. Dobré napojení na dálnici D10 a D8.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o její prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti