Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

8 482 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10237
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha obytná 420 m²
Plocha zastavěná 210 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 387 m²
Plocha užitná 387 m²
Patro 1.
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 625 m²
Plocha nebytová 387 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dobrý den,

hledáte prostorné a perspektivní bydlení, které nabízí zajímavé možnosti využití? V zastoupení majitele Vám přinášíme jedinečnou příležitost v malebné vesnici Černochov, která je součástí městyse Peruc.

Nabízíme k prodeji dvě sousedící nemovitosti, které jsou připravené na kompletní rekonstrukci. Tyto domy skýtají široké spektrum možností pro vaše plány. Můžete je přeměnit na komfortní vícegenerační bydlení, kde každá generace bude mít svůj prostor a soukromí, nebo využít jejich potenciál pro investiční účely. Přestavba na bytové jednotky, kancelářské prostory, dílny či provozovny pro různé podnikatelské aktivity je jen začátek vašich možností.

Tato nabídka je mimořádně atraktivní pro investory. V oblasti je vysoká poptávka po nájemním bydlení, což vám zajistí stabilní a pravidelný příjem. Díky výhodné poloze a možnostem dalšího rozvoje se jedná o investici s vysokým potenciálem návratnosti. Lokalita Perucka je také velmi oblíbená turisty a cyklisty.

Nemovitosti dohromady nabízejí přibližně 387 m² užitné plochy, zatímco celková plocha pozemku činí 625 m². Větší z obou domů již prošel částečnou rekonstrukcí a nabízí možnost rozšíření o další bytové jednotky díky využití půdních prostor. Menší dům čeká na kompletní rekonstrukci podle vašich představ. K nemovitostem vede asfaltová vozovka s dostatkem parkovacích míst a oba domy jsou napojeny na elektřinu s napětím 230 V i 380 V. Zahrada, kterou sdílejí, poskytuje ideální místo pro relaxaci nebo zahradničení, a její uzavřený charakter zaručuje soukromí a klid.

Okolí je tiché a klidné, což přispívá k pohodovému bydlení. Vesnice Černochov nabízí dětské a fotbalové hřiště, koupaliště, knihovnu a historický kostel s freskami sv. Václava. Městys Peruc, vzdálený pouhých 5 km, poskytuje kompletní občanskou vybavenost včetně škol, obchodů, pošty, lékařské péče a skvělého dopravního spojení. V Peruci a blízkém okolí je také velké množství kulturních a přírodních památek. Díky strategické poloze jste v Praze autem za necelých 40 minut.

Pokud vás tato výjimečná příležitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Těším se na osobní setkání!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tereza Zelenková
Tereza Zelenková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tereza Zelenková
Tereza Zelenková
Telefon zobrazit telefon