Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

23 490 000 Kč

B

Velmi úsporná

103 073 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 171 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 301 m²
Konstrukce Dřevěná
ID nemovitosti 654
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 99 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní dům (dřrvostavba) s dispozicí 4+kk, umístěný v malebné obci Okrouhlo. Tento jedinečný dům s obytnou plochou 171 m2 vás okouzlí svou kompletní výbavou a luxusními prvky. Užijte si nekonečné chvíle pohody ve vlastním bazénu, pětimístné vířivce nebo v sauně. Dům je vybaven podlahovým topením, solárními kolektory a moderním krbem s tepelným výměníkem, který zajišťuje efektivní využití tepla. Pro milovníky udržitelnosti je zde instalován systém pro využití dešťové vody. Velká garáž s úložnými systémy poskytuje dostatek prostoru pro vaše vozidla, sportovní potřeby i nářadí.

Zahrada o rozloze 1049 m2 je pečlivě upravena a rozdělena do několika zón pro relaxaci, sport a pěstování. Exotická dřevěná terasa nabízí perfektní místo pro odpočinek a společné chvíle s výhledem do okolí. Součástí nabídky je také vedlejší pozemek (orná půda) o rozloze 3328 m2, který rozšiřuje možnosti využití a soukromí.

Tento domov je ideální volbou pro aktivní rodiny, sportovní nadšence i pro ty, kdo chtějí spojit komfort s přírodou. Zdejší prostředí a vybavení domu zaručují, že každý člen rodiny si najde své oblíbené místo, kde může naplno využívat všech jeho předností. Přijďte se přesvědčit, že život v Okrouhle může být skutečným splněním vašich představ o bydlení!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right