Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

13 490 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně všech poplatků RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Jirků

57 210 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 290 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 1083
Plocha pozemku 504 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 225 m²

Popis nemovitosti

Ke koupi nabízíme tento krásný vícegenerační rodinný dům v Kostelci nad Labem o užitné ploše 225 m² + garáž 25 m² na pozemku 504 m². Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami, ta první se nachází v přízemí a nabízí dispozici 3+kk a užitnou plochu 100,5 m². Druhá jednotka se nachází v obytném podkroví, nabízí dispozici 4+kk a užitnou plochu 111,3 m². Na zahradě najdete dřevěnou pergolu s grilem, zahradní domek a velký krytý bazén.

Pro obě jednotky je společné zádveří a technická místnost s plynovým kotlem a elektrickým bojlerem. Je možné rozdělit spotřebu vody mezi spodní a horní jednotkou.

Přízemní jednotka 3+kk 100,5 m² se skládá z pracovny, chodby, šatny, samostatné toalety, koupelny se sprchovým koutem a toaletou, dvou ložnic a prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je zřízena klimatizace a nachází se zde krb a vstup do zahrady. Podlahové topení je zřízené v koupelně a v kuchyni.

Podkrovní jednotka 4+kk 111,3 m² se skládá z chodby, koupelny s vanou a toaletou, tří ložnic a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je opět klimatizace. Podlahové topení je zřízené v chodbě, koupelně a kuchyni. Výška šikmých stropů je i v podkroví velmi velkorysá.

Zahrada nabízí plochu 293 m² (+ předzahrádka 35 m²) a příjemné soukromí díky krásnému živému plotu. Velký bazén 19,5 m² je hluboký 1,35 metru a je krytý. Dřevěná pergola (17,5 m²) nabízí příjemné posezení například při grilování. U garáže je zřízen zahradní domek, další úložný prostor je v garáži a na půdě garáže. Na zahradě je menší sklípek sloužící jako vodárna, kde se nachází filtrace k bazénu a můžete si zde regulovat využití vody ze studny v domě. Po obvodu zahrady byl nainstalován závlahový systém.

Parkování je možné v garáži či na parkovacích místech před domem. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem (+ krb v obýváku v přízemí), o ohřev vody se stará elektrický bojler. Dům je připojen na kanalizační a vodovodní řád, kromě toho disponuje vlastní studnou.

Kolaudace domu proběhla v roce 2005 a půdní vestavba následně proběhla v roce 2013.

Zálohy na energie vychází cca 4 000 Kč měsíčně za elektřinu a cca 4 000 Kč za plyn (+ voda, popelnice). Dům je zateplený a i za dnešních přísných parametrů odpovídá energetické třídě "C" - Úsporná.

Dům se nachází v klidné části Kostelce nad Labem pár minut pěšky od vlaku i autobusu. Vlakem se do Prahy dostanete s přestupem v Čelákovicích či Neratovicích, autobus jezdí přímo na Letňany na metro \'C\'. Autem můžete být v Praze za 20 minut na Letňanech nebo Černém Mostě.

V blízkosti domu jsou potraviny, restaurace, dětské hřiště, mateřská škola, pošta a lékárna. V obci je dále základní škola, Penny Market, fotbalové hřiště, vinotéka, pneuservis a další služby. Další občanská vybavenost je v blízkých Neratovicích či Brandýse nad Labem.

V Kostelci začíná cyklostezka podél Labe do Brandýsa, v okolí potěší i příležitosti ke koupání (Lhota, Konětopy, Ovčáry).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Jirků
Filip Jirků
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Jirků
Filip Jirků
Telefon zobrazit telefon