Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Farkaš

30 672 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Špatný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 378812
Plocha užitná 350 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení 6. prosince 2023
Plocha zastavěná 276 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji dům před rekonstrukcí v klidné lokalitě, ideální pro rodiny s dětmi. Tato prostorná nemovitost se nachází na adrese Lučanská 3734/16 v obci Mšeno nad Nisou, nedaleko Jablonce nad Nisou. Dům se nachází v samostatné části obce, což zajišťuje klid a bezpečnost pro vaši rodinu.
Tento rodinný dům nabízí dostatek prostoru pro všechny členy rodiny. S celkovou plochou 350m² a 5 a více pokoji, včetně dětských pokojů, se zde vaše děti budou cítit jako doma. Navíc, dům disponuje velkou zahradou, která poskytuje bezpečné prostředí pro hrátky a aktivity na čerstvém vzduchu.
V blízkosti této nemovitosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek a parků, které jsou doslova kousek od domu. Vaše děti tak budou mít možnost vyrůstat v přátelském a rodinném prostředí s dostatkem možností pro jejich rozvoj.
Dům je sice před rekonstrukcí, ale přináší s sebou obrovský potenciál pro vytvoření ideálního domova pro vaši rodinu. Po dokončení rekonstrukce si budete moci užívat moderní vybavení a prostorné místnosti, které budou plně odpovídat potřebám vaší rodiny.
Nemovitost je vybavena sklepem a garáží, které vám poskytnou dostatek úložného prostoru a parkovacích míst. K dispozici je také kompletní síť obchodů a služeb v okolí, což vám usnadní každodenní život.
Dům je napojen na kanalizaci, plynovod a elektřinu o napětí 230 V a 380 V. To zajišťuje pohodlný životní styl pro celou rodinu.
Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těšíme se na vaši zprávu!
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Farkaš
Radek Farkaš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Farkaš
Radek Farkaš
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti