Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

24 999 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Hanousek

106 020 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace, Vlastní ČOV
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 46
Plocha pozemku 2 032 m²
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 387 m²

Popis nemovitosti

Ráno pár bazénu, pak káva na terase a k ní klid a soukromí, jaké vám dopřeje jedině 2 032 m2 pozemku. Hledáte nadstandardní bydlení, co voní dřevem a novotou? Přijeďte na prohlídku jedinečné dřevostavby v Hřibinách.

Nabízím vám rodinný dům s dispozicí 6+kk o velikosti 387 m2. V přízemí je obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, 2 pokoje, koupelna a toaleta. V podkroví čekají 3 ložnice, další koupelna a WC. Dům má dvojgaráž a krytou terasu s letní kuchyní.

Obývák s kuchyní a jídelnou má báječných 107 m2. Je to málo? Stačí otevřít portál na krytou terasu a pustit do interiéru celou venkovní atmosféru. V létě vám přijde vhod letní kuchyně a v zimě zase luxusní oboustranný krb. Kuchyňskou linku si dokončíte podle svých představ.

V přízemí na vás čeká první ložnice s vlastní koupelnou a další pokoj se šatnou, ze kterého může být parádní posilovna. Je tu i komora a samostatné WC.

Nad schodištěm je galerie, ze které projdete do tří ložnic – ty jsou sice pod šikmou střechou, ale hrbit se tu nebudou ani dlouháni. Pokoje jsou vzdušné a stropy opravdu vysoké. V patře je také druhá koupelna s vanou a walk-in sprchou. Vedle je samostatné WC.

Na obrovském pozemku 2 032 m2 je zahrada a na té zahradě vyhřívaný bazén, terasa, vyvýšené záhony, příprava na vířivku, venkovní sprchy… a hlavně spousta dalšího místa na realizaci všech vašich nápadů.

U domu je dvojgaráž s přípravou na instalaci wallboxu pro elektroauto. Ten můžete napojit na fotovoltaickou elektrárnu. Další dvě auta zaparkujete pod přístřeškem a místo je i za branou vedle garáže.

Technické parametry
Dřevostavba je postavena z hranolů sibiřského cedru. Pod základní deskou je zhutněné mrazuvzdorné pěnové sklo s vynikajícími hydroizolačními a tepelně izolačními vlastnostmi. Všechny příčky a stropy jsou zaizolované, střecha je z hliníkových šablon PREFA. Okna a dveře jsou dřevěné.

V domě je podlahové topení napojené na tepelné čerpadlo Mitsubishi, které umožňuje vytápění i chlazení. Kanalizace a vodovod jsou obecní, na pozemku je i vlastní studna s pitnou vodou. Dešťová voda se svádí do nádrží. Bazén má filtraci, dezinfekci a přípravu na další technologie.

Na střeše je 36 fotovoltaických panelů s výkonem 375 W a nechybí bateriové úložiště s výkonem 13,5 MWh ročně. V garáži jsou připravené 400V zásuvky na wallbox. Rozvody internetu a televize jsou v každé místnosti. Elektřina a voda z nádrží jsou rozvedené po obvodě celého pozemku. Dům hlídají kamery a zabezpečovací systém.

Kompletní informace o nemovitosti a veškeré fotografie najdete na webu realitní kanceláře hanousekapartneri. cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Hanousek
Jiří Hanousek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Hanousek
Jiří Hanousek
Telefon zobrazit telefon