Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Klára Janečková

26 284 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 191
Plocha zastavěná 80 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 12 dny
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Plocha užitná 66 m²

Popis nemovitosti

Útulný domeček pro rodinku nebo pár, který ji teprve plánuje? Bungalov Martin je ideální volbou pro každého, kdo chce naplno využít užitnou plochu 66 m2 a celkovou plochu pozemku 586 m2. Čeká vás finančně nenáročný, nízkoenergetický a přitom tak příjemný prostor pro bydlení, že se vám do něj bude vždy hezky vracet.

V domě na vás po vstupu čeká zádveří, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, pokoj, koupelna a technická místnost. Jednoduše vše, co s rodinkou potřebujete ve svém novém útočišti. Hřát vás bude nejen krásný pocit z bydlení v ekologické dřevostavbě, ale také teplo domova s podlahovým vytápěním.

Vybavení:

Difuzně uzavřená skladba Vám nabídne útulné bydlení. Výhledy na zahradu Vám zajistí plastová okna s izolačním trojsklem a terasové dveře. V koupelně se můžete těšit na skříňku s umyvadlem BENU, zrcadlo nad umyvadlovou skříňkou s LED osvětlením, elektrický topný žebřík, umývátko, vanu a závěsné WC. Podlahu v chodbě, obývacím pokoji s kuchyňským koutem, pokoji a ložnici bude tvořit vinylová podlaha. V zádveří, technické místnosti, koupelně a WC se bude nacházet keramická dlažba. Teplo v domě zajistí tepelné čerpadlo na principu vzduch/voda. Dům bude vybaven teplovodním podlahovým topením. Dále disponuje také decentrálními rekuperačními jednotkami. Ty zajistí nižší energetickou náročnost a pravidelný příval čistého vzduchu do interiéru.

Obec Domašov v těsné blízkosti čtyř kilometrů od Šternberka v Olomouckém kraji je vyhledávanou rekreační oblastí, kde najdete s celou rodinou klid i spoustu možností vyžití.

Pěšky, na kole, nebo v zimě na běžkách? Z vašeho nového domova můžete vyběhnout či vyjet rovnou ve sportovním a hned po pár krocích budete v obklopení krásnou přírodou. Vaše rodinná dřevostavba do ní bude krásně pasovat a bude ideálním bodem pro výlety třeba na hrad Šternberk, areál hradu Tepenec, pramen Těšíkovské kyselky, Šifrovy skály nebo kopce Nízkého Jeseníku. Cyklostezek se v okolí ani nedopočítáte a jestli zatoužíte po větším městě, v Olomouci budete autem za necelou půlhodinu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right