Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 990 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Včetně všech služeb RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Denisa Valentová

76 295 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 1088
Plocha pozemku 1 475 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 250 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 188 m²

Popis nemovitosti

Ráda bych vám nabídla k prodeji rozlehlý dvougenerační dům o celkové dispozici 7+2 a užitné ploše 250 m², v klidné části obce Starý Brázdim, 10 km od hranic Prahy.

Tento unikátní dům se nachází na pozemku s rozlohou 1 475 m², který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci či pěstování rostlin a zeleniny.

V přízemí o dispozici 4+1 se nachází obývací pokoj, tři další pokoje, kuchyně, koupelna, technická místnost/spíž a samostatné WC.
První patro s dispozicí 3+1 pak nabízí rozlehlý obývací pokoj s krbem 65 m², dva další pokoje, kuchyni a koupelnu s toaletou. Do tohoto patra je přístup z přízemí domu po schodech, případně je zde i samostatný vchod z nádvoří - točité schodiště.

Celý dům je ve velmi dobrém stavu, proběhla zde rekonstrukce, kdy byl zateplen. Nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.
K dispozici je i sklep o velikosti 10 m², který je vydlážděný a s okrasným betonovým obložením.

Vaše automobily si můžete zaparkovat v garáži nebo na zastřešeném stání.

Na zastavěném nádvoří se nachází zrekonstruovaný špejchar, který nabízí další možnost bydlení nebo skladování. Dále je zde dílna a další technická či skladovací místnost.

Udržovaná zahrada s květinami a zděným oplocením dodává domu příjemnou atmosféru a soukromí. K relaxaci a zábavě slouží krytý bazén.

Dům je vytápěný plynovým kotlem, k ohřevu vody složí elektrický bojler. Je napojen na veřejný vodovodní řád a kanalizaci. Mimo to se na zahradě nachází také vlastní studna.

Nemovitost se nachází v obci Brázdim, který je v těsně blízkosti Prahy - na hranice Prahy to je pouze 5 km. Spojení na metro Letňany 18 minut autem, 24 minut autobusem. Nedaleko je Brandýs nad Labem – 5 km.

V obci je základní občanská vybavenost – škola, dětská hřiště, multifunkční hřiště. Další občanská vybavenost jako množství mateřských škol, dále základní škola, supermarket Penny, Lidl, Tesco, zdravotní služba je pak v Brandýse nad Labem.
Milovníci letního koupání jistě ocení nedaleké pískovny – Ovčáry, Lhota, Konětopy.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorný dům s možností dvou samostatných bytových jednotek a rozlehlým pozemkem pro rodinné radovánky.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze ji tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek na trhu

PENB je D.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Denisa Valentová
Ing. Denisa Valentová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Denisa Valentová
Ing. Denisa Valentová
Telefon zobrazit telefon