Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 490 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

44 488 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Dlažba
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 131 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 65015
Plocha pozemku 811 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 16 hodinami
Plocha užitná 138 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro váš nový, vysněný domov?

Představujeme vám moderní dřevostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk, která se nachází v Blovicích, pouhých 15 minut od krajského města Plzně.

Dům s užitnou plochou 118m2 se rozléhá na pozemku o celkové výměře 811m2, který Vám zajistí dostatek prostoru pro jakékoliv venkovní aktivity či vybudování krásné zahrady a bazénu. To jistě ocení i ti nejmenší členové vaší rodiny.

Po vstupu do domu se ocitnete v prostorné hale s botníkem a šatní skříní, dále pokračujete po chodbě ze které se dostanete do všech místností domu a to i na venkovní terasu o výměře 20m2, kde si jistě budete užívat slunečné dny pro odpočinek nebo grilování s přáteli. Z chodby se dále dostaneme do koupelny se sprchovým koutem, na samostatnou toaletu, technické místnosti s šatnou, kterou každý z Vás jistě ocení, dětského pokoje, prostorné ložnice se vstupem na terasu a v neposlední řadě obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelním stolem, který tvoří dominantu celé nemovitosti.

Dům se prodává včetně veškerého vybavení a kvalitního nábytku, který je ve všech místnostech montován a navržen na míru, tak aby se co nejlépe využil prostor celého domu.

Další výhodou domu jsou nízké provozní náklady a to především díky využití nejmodernějších technologií, kterými jsou: tepelné čerpadlo, podlahové vytápění, připravená krbová vložka a klimatizace, která též může fungovat jako další zdroj vytápění.

Napojení na veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci a elektřinu je zde samozřejmostí. Ke své nemovitosti se dostanete po obecní zpevněné komunikaci takže se nemusíte bát, že by Vám byl odepřen přístup cizím vlastníkem.

Město Blovice disponuje veškerou občanskou vybaveností jako jsou školy, školky, střední školy, gymnázium, obchody, restaurace, úřady, sportoviště či mnoho dalšího. Prostě vše co potřebuje pro každodenní žití. Velkou výhodou je dopravní spojení do Plzně a to jak autobusem tak vlakem, přičemž jsou zde pravidelné spoje. Na kraj Plzně se přitom dostanete za pouhých 15 minut jízdy.

Pokud Vás tato nemovitost oslovila, neváhejte se na nás obrátit.

Budeme se na vás těšit při osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon