Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 900 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Šárka Sakařová

41 985 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106198
Stav nemovitosti Projekt
Plocha zastavěná 120 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 470 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

Stavba povolena, úřady vyřízeny.
Zasíťovaný stavební pozemek (470 m2) s platným stavebním povolením, projektem a vybudovanou základovou deskou v obci Kamenice-Ládví, Praha východ. Dle územního plánu obce jde o území pro rekreaci a bydlení, rodinné domy přízemní s podkrovím, zastavěnost 30%.

Projekt rodinného domu je řešen jako přízemní byt 3+KK (zastavěná plocha 120 m2, pořizovací cena 9.900.000,- Kč) stavba zděná nepodsklepená s tepelným čerpadlem. Projekt lze rozšířit na přízemní byt 4+KK (zastavěná plocha 140 m2, pořizovací cena 10.500.000,- Kč).
Pozemek má komplet přivedeny přípojky inženýrských sítí: elektřinu, obecní kanalizaci, vodovod. Příjezdová cesta je obecní.
Obec Kamenice nabízí veškerou občanskou vybavenost a pravidelné autobusové spoje do Prahy (metro Budějovická). Dojezdová vzdálenost autem do centra Prahy je cca 30 minut.

Současná stavební firma je připravena stavbu dokončit dle projektu nebo projekt upravit a zajistit schválení změn stavebním úřadem dle požadavků nového majitele. V létě 2025 je zde tedy možné bydlet.
Cena zahrnuje: pozemek, projekt domu, platné stavební povolení, již vybudovaná základová deska, zřízené přípojky (elektro, voda, kanalizace), dokončení stavby dle projektu, realitní a právní služby.
Detaily stavebního povolení a projektová dokumentace jsou k dispozici u realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106198.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Šárka Sakařová
Šárka Sakařová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Šárka Sakařová
Šárka Sakařová
Telefon zobrazit telefon