Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Valentík

54 708 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Parkování Garáž
ID nemovitosti 3089
Plocha celková 307 m²
Plocha užitná 400 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák
Příjezdy Zpevněný
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 307 m²
Plocha zastavěná 165 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Vytápění podrobnosti Plyn
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 325 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V zastoupení majitelky najdete v naší realitní kanceláři ke koupi tuto nemovitost v podobě vícegeneračního rodinného domu, který se nachází přímo na Masarykově náměstí v Protivíně. Jedná se o krajní řadový cihlový dům s valbovou střechou s taškovou betonovou krytinou a vikýřovými okny. Zastavěná plocha domu je 165 m2, výměra pozemku je 307 m2. K domu náleží prostorná samostatně stojící zděná garáž o výměře 29 m2 a 2 dřevěné kolny pro uskladnění nejrůznějších věcí.
Původní dům náležející k zámku byl koncem minulého století přestavěn a upraven do dnešních rozměrů. Začátkem šedesátých let byla provedena rozsáhlá rekonstrukce domu a dům byl pak následně využíván jako bytový s pěti bytovými jednotkami. V roce 1996 byl dům adaptován na stávající stav a jeho využití. Celé přízemí bylo upraveno na provoz ordinace s veškerým zázemím, hlavní vstup pro pacienty je samostatný z náměstí. Pro personál a do patra domu je využíván stávající vstup ze dvora. V patře domu je nyní velký byt o dispozici 5+kk a výměře 120 m2 s terasou situovanou do dvora o výměře 31 m2. V podkroví je pak další byt o dispozici 2+1 s výměrou 70 m2. V části podkroví je ještě volná půda. K dispozici je také malý sklep v suterénu domu.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě: elektřina- 230/400 V, voda- vodovodní řád, kanalizace- městská, vytápění- ústřední plynové (3x kotel), telefon, datová síť.
Tato nemovitost nabízí novým majitelům mnoho možností využití v podobě vlastního trvalého bydlení, podnikání či jako investiční záměr k pronájmu jednotlivých prostor. Dům je v dobré dojezdové vzdálenosti z Českých Budějovic (35 km) a také z Písku (15 km). Odtud bude díky dostavbě dálnice D4 Praha - Písek, která bude na konci roku 2024 otevřena, taktéž dobře dostupné hlavní město Praha. Tato nemovitost může být právě Vaše, neváhejte kontaktovat makléře pro bližší informace a případnou prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Valentík
Petr Valentík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Valentík
Petr Valentík
Telefon zobrazit telefon