Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • dohodou, Cena k jednání, včetně provize, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak
ID nemovitosti 62604
Plocha užitná 400 m²
Elektřina 230 V
Datum vložení před 18 dny
Patro 1.
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme zajímavou investiční příležitost pro developery, podnikatele a případně příjemné bydlení pro více generační rodinu.

Čeká na Vás poctivý dům s pozemkem (386m2) a s možností realizace 5 až 6 bytových jednotek situovaný kousek od náměstí na klidném místě v malebném městečku Malé Svatoňovice.

Je zde relativně velký zájem o bydlení. Např. budoucí nový byt 3kk (70m2) v domě se nabízí za 4 755 000 Kč a byt 2kk 47m2 za 3 455 000 Kč.Tedy po rek. tohoto domu se můžeme dostat při součtu až 6 bytů k odhadované celkové ceně na cca 18 Mil.Kč.
Výhodou je , že zde nebude nezbytně nutné mít stav. povolení a navíc lze využít různé dotace od státu až do hodnoty cca 2 Mil. Kč (dotace - tzn. oprav dům po babičce nebo zelená úsporám). Je již více stavebních firem, které vyřízení dotací nabízí v rámci svých služeb.

V současnosti je nyní vpravo v přízemí pronajímám komerční prostor (cca 55m2) s vlastním plyn. kotlem na vytápění včetně rozvodu na topná tělesa. Podnájemnice uvítá prodloužení pronájmu a kupující zřejmě jistý příjem. Vlevo v přízemí je byt. jednotka 3kk s balkonem (cca 65m2) a s topnými tělesy vytápěné ústředním kotlem za suterénu.
V půdním prostoru je vestavba bytu 3kk (cca 90m2) s topnými tělesy vytápěné ústředním kotlem za suterénu. Má ještě další zkosené prostory (cca 12,5 m2) vhodné pro rozšíření bytu plus má půdní prostor cca 12, 5 m2 v patře a plus ještě výstup na vrchní již zúženou půdičku.

V suterénu je bývalá klempírna s plochou cca 62m2 s plynovým kotlem a kamny na tuhá paliva pro centrální vytápění domu. Ke klempírně náleží WC na chodbě. V klempírně je rovněž uhelna a na chodbě místnost – sklep pro dřevo například…dále je tam vchod do menšího sklepa. V levé části jsou skladové prostory – se 4 místnostmi o (cca 56 m2) se starou koupelnou. A v nižším patře lze najít ještě sklad a dřevník a průchod na zahradu. U domu je ještě kůlna.
Klempírnu i komerční prostory nahoře lze využít i pro zřízení bytu a rovněž i sklad. prostory s okny -např. pro 2 malé byty – tedy cca se stávajícími byty by to mohlo být celkem 5 až 6 bytových jednotek k pronájmu nebo k prodeji.Případně lze prostory využit na své podnikání – bydlet a podnikat (kadeřnictví, masáže, kanceláře..) Vedle domu je zahrada s ovocnými stromy.

Dům má novější kvalitní vstupní dveře novější plastové dveře na balkony a plastové okno na chodbě – jinak je ve funkčním, ale pův. stavu a pro dosažení dnešních standardů lze předpokládat rozsáhlejší celk. investici.

Malé Svatoňovice mají jistě své genius loci už jen tím, že je to rodiště Karla Čapka včetně historického náměstí. V místě je veškerá obslužnost obchody, pošta, škola, školka, tenisové kurty, lékaři, restaurace, koupaliště a známé Jestřebí hory s rozhlednou Žaltman. Dostupné jsou i pracovní příležitosti a velmi dobré dopravní spojení s Trutnovem nebo Hradcem Králové. Místo si oblíbí i milovníci letní i zimní turistiky. To nejlevnější financování Vám zařídíme. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon