Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 180 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Vařeka

5 004 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Konstrukce Dřevěná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 171
Plocha pozemku 31 m²
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 31 m²

Popis nemovitosti

S potěšením vám představujeme tuto kouzelnou chatu, která se nachází v malebném katastrálním území Trnava, jen kousek od klidného rybníka Opatůvka. Tato chata je ideálním útočištěm pro ty, kteří touží po klidu a relaxaci v srdci přírody, daleko od ruchu městského života.

Chata se pyšní zastavěnou plochou 31 m2 a je promyšleně rozdělena na přízemí a obytné podkroví. V přízemí vás přivítá útulná chodba, která vede do hlavního pokoje. Tento pokoj je ideální pro rodinné setkání nebo odpočinek po dni stráveném venku. Kuchyňský kout, který je součástí přízemí, nabízí dostatek prostoru pro přípravu chutných jídel. V podkroví se nachází obytný prostor, který je ideální pro spaní a poskytuje dostatek soukromí a pohodlí.

Chata je vybavena suchým záchodem a vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva, což dodává interiéru příjemnou a útulnou atmosféru. Elektřina je do chaty zavedena, což zajišťuje komfort moderního bydlení, a voda je čerpána z vlastního vrtu, což je velkou výhodou.

Pozemek pod chatou je ve vlastnictví majitele, zatímco okolní pozemky patří obci. Toto uspořádání zajišťuje dostatek prostoru a soukromí. U chaty se nachází ohniště, které je ideální pro večerní posezení s rodinou a přáteli. K dispozici je také venkovní posezení, kde si můžete vychutnat klidné chvíle s výhledem na okolní přírodu. Pod chatou se nachází sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Okolí chaty je skutečně nádherné. Příroda zde nabízí nespočet možností pro pěší turistiku, cyklistiku, rybaření a další volnočasové aktivity. Blízkost měst Třebíč a Velké Meziříčí zajišťuje snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti, aniž byste museli obětovat klid a pohodu venkovského života.

Tato chata je ideální volbou pro ty, kteří hledají únik od každodenního shonu a chtějí si užívat klid a krásu přírody. Je to místo, kde můžete relaxovat, načerpat nové síly a vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky s rodinou a přáteli.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že tato chata splní všechna vaše očekávání.

Váš realitní parťák ve světe nemovitostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Vařeka
Martin Vařeka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Vařeka
Martin Vařeka
Telefon zobrazit telefon