Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marta Trojáčková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 16
Plocha celková 36 m²
Plocha užitná 65 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 10 dny
Plocha pozemku 877 m²
Plocha zastavěná 36 m²
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 65 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji chatu v obci Prostřední Bečva. Jedná se o dřevěnou, montovanou stavbu kolaudovanou v roce 1980. Chata je vedena, jako stavba k rekreaci a její součástí je zahrada a kůlna na dřevo. Objekt o zastavěné ploše 36 m2 je postaven na betonových sloupech vyztužených ocelí se sedlovou střechou krytou plechovými šablonami a je částečně podsklepen. V suterénu chaty se nachází prostor pro uskladnění zahradního nářadí a dřeva na vytápění objektu, který je přístupný ze zahrady. V roce 2000 proběhla výměna rozvodů elektřiny a vody a proběhlo zateplení systémem ROCKWOOL v tloušťce 10cm. Dále v roce 2023 proběhla rekonstrukce koupelny a oprava střechy.

V přízemí chaty se nachází zádveří , vybavený kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem a koupelna se sprchovým koutem a WC. Dále se vstupuje dřevěným schodištěm do patra, kde je pokoj s balkónem a otevřený prostor s možností dalšího využití na uložení věcí. Po žebříku je vstup na otevřený půdní prostor využitý, jako šatna a sklad. Vytápění je přímotopy a je zde možnost topení i krbovými kamny. Okna jsou dřevěná . V chatě je přivedena elektřina, voda a kanalizace je obecní. Přístup k chatě je po vlastním pozemku a část je ošetřen břemenem. Chata je ve velmi pěkném udržovaném stavu a je využívána od jara do podzimu.

V současnosti je Prostřední Bečva jedním z nejvýznamnějších rekreačních středisek v oblasti Beskyd. . Tato oblast je celoročně hojně navštěvovaným místem. V okolí jsou ale i další turistické cíle, které jsou vyhledávané, jak v letních, tak i zimních měsících. Do Rožnova pod Radhoštěm dojedete do 15 min.

Doporučujeme prohlídku !

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marta  Trojáčková
Marta Trojáčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marta  Trojáčková
Marta Trojáčková
Telefon zobrazit telefon