Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

450 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Petr

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Datum vložení 21. září 2023
Plocha pozemku 21 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Kamenná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 21 m²
ID nemovitosti 190
Plocha celková 21 m²
Plocha zastavěná 21 m²

Popis nemovitosti

Hledáte netradiční formu nemovitosti, do níž byste investovali? Pak je možná právě tato nabídka to pravé pro vás! Jedná se o betonový bunkr, který lze použít pro účel rekreace - ať už vlastní, nebo k dalšímu pronájmu.

Bunkr se nachází mezi polemi, v malebném prostředí, kde jste obklopeni zelení. Nedaleko od nemovitosti se nachází obce Očihov a Očihovec. Rozloha vnitřních prostor je 21 m2. K bunkru je vypracována studie na případnou výstavbu montované nástavby pro netradiční ubytování, jakým je například útulna. WC je zde možné řešit suchou formou, nebo chemicky, voda je k dispozici užitková z potoka, který se nachází jen několik metrů od nemovitosti. Případnou pitnou vodu je nutno řešit dovážkou. Bunkr nedisponuje elektřinou, avšak nabízí se zde možnost zbudování solárních panelů.

V obci Očihov najdete vzdálený od domu 1,5 km. Nakoupit si můžete také v Podbořanech (10 min. autem), kde najdete různé obchody a služby. Za 40 minut se autem dostanete do Chomutova, za 50 minut můžete být v Karlových Varech, no a do Plzně, stejně jako do centra Prahy, se dostanete automobilem za hodinu a čtvrt.

V okolí se nachází mnoho kulturních, historických i přírodních klenotů, jejichž objevování udělá radost dětem i dospělým. Je zde také spousta vyhlídek a nespočet rozlehlých lesů. Okolí je zkrátka ideální pro milovníky přírody, sportu, ale i odpočinku. Výlet si navíc můžete udělat v Ústeckém, Středočeském, Plzeňském i Karlovarském kraji, aniž byste museli absolvovat dalekou cestu - vyjmenované kraje se totiž nedaleko odtud prolínají.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Petr
Ondřej Petr
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Petr
Ondřej Petr
zobrazit telefon