Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Borecká

8 439 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 2 hodinami
Plocha užitná 30 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 21177
Plocha pozemku 232 m²

Popis nemovitosti

Chata se nachází v obci Nespeky, ležící jihozápadně od Prahy, s pohodlným dojezdem na kraj města (Praha 4) za přibližně 30 minut. Tato zděná a podsklepená chata o velikosti cca 30 m2 je dispozičně řešena jako 1+1 s verandou (pokoj, kuchyň, veranda a toaleta). K chatě patří vlastní pozemek o výměře 232 m2. Na pozemku je vrtaná studna, která přivádí vodu do sklepa, připravenou k rozvedení do chaty. Chata má zavedenou elektřinu a je vybavena jímkou. Příjezdová cesta je obecní, což zajišťuje pohodlný přístup k chatě a umožňuje parkování přímo na vlastním pozemku.

Exkluzivní nabídka zděné rekreační chaty v oblíbené lokalitě Nespeky, v tiché slepé ulici. Chata z roku 1951 byla majiteli užívána a průběžně udržována. Chata má vlastní vrtanou studnu na pozemku s možností snadného zavedení vody do chaty, jímku, zavedenou elektřinu (veškeré aktuálně funkční rozvody byly instalovány před 8 lety), obecní příjezdová cesta.
Chata sestává z předsíně, prosklené verandy, WC s dostatkem prostoru na vybudování koupelny, obytné kuchyně s funkčními krbovými kamny a velmi prostorné ložnice. Chata je podsklepena.

Chata stojí na vlastním pozemku o velikosti 232 m2 se zahradou a možností vjezdu na pozemek. Na pozemku lze postavit menší domek kolem 50 m2, s možností trvalého bydlení jako okolní domy.

Řeka Sázava je 500 metrů od chaty a nabízí možnosti rybaření, koupání a dalších aktivit. Klidné prostředí, krásná okolní příroda a vyborná dopravní dostupnost. Autobusová zastávka 7 minut chůze, spojení na metro Budějovická. Autem 30 minut do Prahy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Borecká
Jana Borecká
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Borecká
Jana Borecká
Telefon zobrazit telefon