Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 360 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Jiříček

10 009 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti PD_chata_NAPAJEDLA
Plocha pozemku 1 115 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 110 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Terasa
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 59 m²

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout krásnou zděnou chatu od dispozici 3+1 se zahradou, která se nachází v Napajedlech v oblasti Radovany. Jedná se objekt situovaný v klidné části, ke kterému se dostanete obecní komunikací zpevněnou menšími kamínky. Výhodou jsou dobré parkovací možnosti na hranici pozemku, kde zaparkujete 2-3 vozy. Za 5 minut jízdy autem se ocitnete v centru Napajedel.

Oplocené zahradě ve svahu dominuje vinná réva. Na konci pozemku se Vám vyskytne krásný výhled do okolí. Na začátku pozemku od obecní komunikace stojí chata o 3 podlažích a dřevěná prostorná pergola, kde v letních dnech je příjemná teplota. Objekt k rekreačnímu užívání se skládá z 2 částí – suterénu a místností k obývání. Do každé z nich se vstupuje zvlášť. Suterénu dominuje místnost pro posezení s přáteli. Díky krbovým kamnům můžete tuto část chaty užívat i v chladnějších časech. V létě se zde schováte před parným létem. Vedle této místnosti se nachází sklep, kde díky teplotním podmínkám můžete skladovat ovoce nebo také víno.
Do obytné části chaty se dostanete terasou, kterou je umístěna v 1. NP. Zde se nachází prostorný obývací pokoj, menší kuchyň, koupelny se sprchovým koutem a wc. Z obývacího pokoje vedou schody do podkroví, které slouží pro přespání.

V okrasné zahradě se nachází přístřešek, udírna a suché wc. Voda do objektu je napojena ze studny s pitnou vodou. Centrální vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Jiříček
Michal Jiříček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Jiříček
Michal Jiříček
Telefon zobrazit telefon