Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Adam Kvasnička

41 943 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 27 dny
Plocha užitná 74 m²
Balkóny Terasa
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti N7057
Plocha pozemku 629 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nadstandardně vybavenou klimatizovanou dvoupodlažní chatu v těsné blízkosti vodní nádrže Slapy v obci Oboz. K chatě náleží pozemek o rozloze 629 m2 s vlastním vyhrazeným parkovacím stáním.

V přízemí se nachází prostorný kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem o celkové rozloze 25 m2. Součástí přízemí je také koupelna o rozloze 4 m2. Druhé nadzemní podlaží disponuje dvěma podkrovními pokoji. První pokoj má rozlohu 13,5 m2 a druhý 8,4 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Chata je provedena v moderním, vkusně minimalistickém pojetí, které umožňuje nízkonákladové bydlení s minimálními nároky na údržbu. Materiálové řešení kombinuje dřevěný fasádní obklad, velkoformátová prosklení na čelních fasádách a střešní krytinu z bonnského šindele. Střídmý design čerpá z přírodních materiálů a navazuje na okolní přírodu. Velkoformátová čelní skla umožňují dokonalé prosvětlení vnitřních prostor a otevřené výhledy do okolí, což rezidentům přináší uklidňující pocit, že i doma jsou přirozenou součástí přírody.

Oboz je malebná vesnice v okrese Příbram, ve Středočeském kraji, přibližně 3,5 km severozápadně od obce Nalžovice. Tato lokalita se nachází poblíž známé vodní nádrže Slapy, což ji činí ideálním místem pro milovníky přírody a vodních sportů. Vodní nádrž Slapy je oblíbeným místem pro koupání, rybaření, plachtění a další outdoorové aktivity. Okolní lesy a přírodní stezky jsou perfektní pro pěší turistiku a cykloturistiku.

Tato jedinečná nemovitost je tedy skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro relaxaci s bohatými možnostmi pro rekreační aktivity v těsné blízkosti přírody.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
Telefon zobrazit telefon