Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 090 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Bařina

4 623 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Balkóny Balkon
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 1209
Plocha pozemku 400 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení včera
Plocha užitná 28 m²

Popis nemovitosti

Dopřejte si relax a příjemně strávené chvíle v přírodě v soukromí vlastní zahrady! Vítejte v zahrádkářské části Jevišovic.

+ pozemek 400 m2
+ chata 28 m2
+ možnost výstavby do 50 m2
+ klidná lokalita
+ řada možností pro výlety
+ 20 minut od Znojma i Moravských Budějovic

Tato rovinatá zahrada poskytuje plochu 400 m2 a aktuálně je pokryta travnatým porostem a několika vzrostlými, ale i menšími stromy. Ty jsou vysázené převážně po jejím obvodu, takže nepřijdete o prostor pro bazén, dětské prolézačky, pískoviště, místo na gril či záhonky pro pěstování rostlin.

Vchod na pozemek vede z boční strany a je situovaný na konci zahrady, kde je umístěna i patrová chata. Ta nabízí v každém patře jednu místnost a má celkovou plochu 28 m2. Díky zavedené funkční elektrice a 5 lůžkům budete mít dostačující zázemí pro přespání. Pokud toužíte po větším pohodlí, potěší vás skutečnost, že zde můžete dle územního plánu postavit rekreační objekt do 50 m2.

K pozemku se pohodlně dostanete po příjezdové cestě. Na pozemek je také dotažena pitná/užitková voda s vlastním vodoměrem. V letních měsících oceníte možnost koupání v blízké Vodní nádrži Jevišovice. Od pozemku leží ale v dostatečné vzdálenosti a i díky výškovému rozdílu zde tak nehrozí nebezpečí zatopení.

Město Jevišovice má bohatou historii a jeho centrum je vyhlášené od roku 1990 památkovou zónou. Disponuje výbornou občanskou vybaveností, ze které nejvíce využijete možnosti nakoupit ve 2 obchodech či zajít na oběd nebo večeři do řady restaurací včetně pizzerie. Okolní členitá příroda vybízí k pěší i cykloturistice. Přímo v obci můžete navštívit krásný zámecký park u Nového zámku nebo vyrazit na prohlídku Starého zámku.

Zaujala vás tato zahrada v klidné části malebných Jevišovic? Kontaktujte mě a já vám ji rád blíže představím na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Bařina
Pavel Bařina
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Bařina
Pavel Bařina
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit