Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Chantal Elexová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
2 hlasy

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 7 dny
Plocha pozemku 788 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 90 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 399437
Plocha celková 788 m²
Plocha zastavěná 327 m²

Popis nemovitosti

Nově vám nabízíme chalupu v Jižních Čechách ve vesnici Vlastec v krásné přírodě kousek od historického města Písek a nebo od krásného města Blatná. Autem jste z Prahy ve Vlastci za přibližně 1 hodinu a 25 minut.

Chalupa stojí na pozemku o rozloze 788 m2 a užitná plocha domu je cca 90 m2. Chalupa je přízemní, je však možnost na půdě, na kterou vedou schody přímo z chodby vybudovat další obytnou část. Dům prošel úpravami, jako je nová elekřina (nové jističe a rozvody) a nové rozvody vody (v plastu). Je zde nová koupelna s vanou a sprchovým koutem, kde je i nový 80l bojler. Toaleta je oddělena od koupelny. Chalupa se skládá ze 2 pokojů, šatny, koupelny a spojené kuchyně s obývacím pokojem. V obývacím pokoji jsou velké kamna i s pecí. V kuchyni je elektrický sporák s troubou a malý bojler na ohřev vody. V obývacím pokoji jsou nové plastové okna. Do domu je přivedena obecní voda a kanalizace. Vytápění je v tuto chvíli jen v obývacím pokoji s kuchyní, kde jsou kamna.

K domu je také stodola a garáž, kde můžete mít uskladněné veškeré zahradní náčiní. Ve stodole je možnost rozvodu elektřiny, na kterou je to již připraveno. Na pozemku chalupy jsou dále menší stavby, které v minulosti sloužily jako chlévy pro dobytek a na uskladnění dřeva.

V obci Vlastec není žádná občanská vybavenost kromě obecního úřadu, ale 3 minuty je vesnice Horní Záhoří, kde se nachází základní a mateřská škola, restaurace, samoobsluha, pošta obecní úřad a knihovna. Od chalupy je necelých 5 minut vzdálená autobusová zastávka a přibližně 2 km vlaková. Vesnice je malá a je skvělou volbou na víkendovou relaxaci na chalupě. Hned na proti chalupě je dětské hřiště a sportovní areál s hospodou. Pokud zvolíte Vlastec pro své trvalé bydliště, tak veškerá občanská vybavenost se nachází 10 minut vzdáleného Písku. Z Vlastce jste zhruba za 20 minut na Orlické přehrady, kde můžete trávit horké letní dny.

Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se obrátit na makléře nabídky. Budeme se na vás těšit na individuálním termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Chantal Elexová
Chantal Elexová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
90 %

2 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Chantal Elexová
Chantal Elexová
Telefon zobrazit telefon