Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 290 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikola Juránková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

22 435 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Datum vložení včera
Plocha užitná 80 m²
Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 185
Plocha pozemku 560 m²

Popis nemovitosti

Hledáte útočiště, kde se snoubí historie s moderním komfortem? Nabízíme k prodeji nádhernou chalupu po rekonstrukci, která se nachází v malebné obci Újezd na hranici jižní Moravy a Vysočiny. Celková plocha pozemku činí 560 m2 a nabízí ideální prostor pro relaxaci a návrat ke kořenům.

Chalupa je pečlivě zrekonstruována s důrazem na zachování historických detailů, které vytvářejí příjemnou atmosféru starých časů. Dominantou obytné místnosti jsou nádherná kachlová kamna, která spolu s krbovými kamny zajišťují útulné teplo. Dalším zdrojem vytápění jsou moderní infrapanely, které poskytují efektivní a úsporné vytápění. Dům je vybaven elektroinstalací v mědi a podlahovým vytápěním na elektřinu, což zajišťuje moderní komfort.

Interiér zahrnuje útulnou ložnici, prostornou místnost s jídelním prostorem, kuchyňský kout s praktickou komorou na potraviny, chodbu, šatnu a koupelnu s prostornou sprchou a toaletou. Vybavena stylovými retro doplňky, které podtrhují její jedinečný charakter a činí z ní ideální místo pro ty, kteří touží po návratu do minulosti a klidném útočišti daleko od ruchu města. Veškeré vybavení zůstává součástí prodeje, což umožňuje okamžité užívání bez nutnosti dalších investic. Zdroj teplé vody je zajištěn bojlerem, zatímco voda je čerpána z vlastního vrtu o hloubce 30 metrů. Odpady jsou svedeny do jímky.

K dispozici je celoroční vířivka, která nabízí ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Chalupa se pyšní prostornou zahrádkou a uzavřeným dvorem, které poskytují dostatek soukromí pro vaše chvíle klidu a pohody. Obec Újezd je známá svým klidným a přátelským prostředím, obklopeným krásnou přírodou. V blízkosti se nachází zastávka autobusu a dětské hřiště, což zajišťuje pohodlný přístup k místním službám.

Parkování je možné v průjezdu domu, k dispozici je také garáž a kůlna. Pro milovníky venkovního posezení a grilování je připraven přístřešek, který zajišťuje pohodlí za každého počasí.

Pokud hledáte místo, kde se můžete ponořit do historie a zároveň si užívat moderního pohodlí, tato chalupa je pro vás tou pravou volbou. Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči!

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikola Juránková
Nikola Juránková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikola Juránková
Nikola Juránková
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit