Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 480 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vladimíra Brožovská

23 240 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 150 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 766 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 15
Plocha pozemku 910 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji hezkou nemovitost po částečné rekonstrukci v obci Dolní Lhota nedaleko Stráže nad Nežárkou, okres Jindřichův Hradec.

Jedná se o přízemní dům s možností vytvoření podkroví pro další dispozice.

Díky uzavřenému dvoru umožňuje nemovitost úplné soukromí. Dům se nachází v klidné části obce, kde si můžete odpočinout od městského ruchu a načerpat energii. Lze využít k celoročnímu bydlení stejně tak jako k rekreaci, ale je vhodný též pro investici například k pronájmu atd.

Nemovitost má zastavěnou plochu s nádvořím 766 m2, celková plocha pozemku je 910 m2, užitná plocha je přes 150 m2.
Na nemovitosti byla v období 2010–2011 provedena částečná rekonstrukce - nová střešní krytina, plastová okna, PVC podlahy, kuchyně, koupelna.

V přízemí je dispozice 4 + 1, chodba, technická místnost, 2 ložnice, koupelna, prostorná plně vybavená kuchyň se spižírnou. Kuchyně je průchozí na terasu, do obývacího pokoje a do chodby. Dále je zde možnost využít 3 pokojů se samostatným vstupem.
Vytápění nemovitosti zajišťuje plynový kotel značky BAXI, na hranici pozemku je plynová přípojka, je možnost topit radiátory, nebo krbovými kamny. V obci byla v roce 2022 zavedena nová obecní kanalizace. Nemovitost má vlastní zdroj pitné studniční vody, stejně tak i připojení vody na obecní vodovod.
Na nemovitosti by zůstalo vybavení. Nemovitost nabízí široké využití dalších bytových dispozic, a to buď už výše zmiňovaného půdního prostoru, prostorné stodolu či dvou větších dílen (220 W a 380 W). Nemovitost tak nabízí mnoho možností k rodinnému bydlení.
Příjezdová cesta před nemovitostí je asfaltová silnice, ale k nemovitosti je umožněna další asfaltová příjezdová cesta ještě k zadní části domu přes stodolu.

Parkování je možném v chráněném průjezdu.

Nemovitost se nachází v malebné jihočeské vesničce, na klidném místě na návsi s výhledem na obecní rybník. Veškerá občanská vybavenost v nedaleké Stráži nad Nežárkou (4 km), Třeboň (15 km) a Jindřichově Hradci (10 Km). Stanice autobusu u hlavní silnice cca 150 m.
Oblast je ve vyhledávané lokalitě Jižních Čech vhodné pro podnikání ale i pro turistické aktivity, v okolí jsou lesy na houbaření, možnost rybaření, rozsáhlá síť cyklostezek.
Hraniční přechod s Rakouskem je vzdálen několik kilometrů.

Ráda Vás nemovitostí provedu a podám veškeré informace. V případě dotazů mě prosím neváhejte kontaktovat, budu se na Vás těšit na prohlídce, kterou určitě doporučuji.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vladimíra Brožovská
Vladimíra Brožovská
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vladimíra Brožovská
Vladimíra Brožovská
Telefon zobrazit telefon