Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Pokoš

14 801 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 121 m²
ID nemovitosti 224216
Plocha pozemku 1 699 m²
Plocha zastavěná 101 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 121 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Upozornění: Tato nabídka je rezervována konkrétním zájemcem a v rezervační lhůtě není k dispozici! Nabídka je rezervována konkrétním zájemcem.

Malebná Chalupu s velkorysou zahradou přes 1500m2 ohraničuje z jedné strany Dobranovský potok, který dodává tomuto místu jedinečnou atmosféru, klid a venkovskou pohodu.

Stavba s užitnou plochou 121m2 má dispozici 3+1 a spoustu příslušenství jako ke technická místnost, kotelna, spižírna, prostorné chodby a lze ji dokonce rozšířit o další samostatný pokoj v podkroví.

Chalupa byla v minulosti odizolována, byli měněny rozvody, včetně elektroinstalace. Má dobové prvky, jako novější špaletová okna, novou štukovou fasádu a kuchyni dominují kamna na vaření.

Na udržované zahradě se vrostlými stromy se jako bonus nachází dvě na sebe navazující garáže, které mimo parkování, slouží jako dílna a skladovací prostory. V budou je lze využít k vybudování letní kuchyně s posezením či wellness. Dále je zde pískovcový sklípek a dřevník.


Bukovany jsou ideální lokalitou pro aktivní pobyt přírodě. V sousední obci naleznete například Radvanecký rybník s písečnou pláží a spoustu turistických zajímavostí jako je Cikánský důl, Poustevna Sloup, Lesní divadlo, Skalní hrad, a mnoho dalšího.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Pokoš
Karel Pokoš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Pokoš
Karel Pokoš
Telefon zobrazit telefon