Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 620 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

32 316 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 2 600 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 240 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 396127
Plocha celková 2 600 m²
Plocha zastavěná 506 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji chalupu se stodolou na výjimečně krásném místě v malebné obci Malá Morava, konkrétně v části Křivá Voda. V obou stavbách aktuálně probíhá rozsáhlá rekonstrukce (aktuálně proinvestováno cca 3 mil. Kč). Součástí prodeje jsou i přilehlé pozemky o celkové výměře 2.600 m2. Tyto pozemky lze využít v případě zájmu pro další výstavbu.
V případě zájmu kupujícího/kupujících lze k výše uvedeným nemovitostem přikoupit další stavební pozemky, ale i pozemky nestavební, a to v bezprostřední blízkosti. Podrobné informace zájemcům na dotaz poskytne makléř nabídky.

Nabízené nemovitosti lze využít k vybudování ryze soukromého sídla, které nabízí překrásné výhledy do okolní přírody, neocenitelný klid a naprosté soukromí. V případě zájmu lze ale pozemky využít i k realizaci menšího developerského projektu pro výstavbu k bydlení nebo rekreaci.

Dolní Morava je známá svým klidem a překrásnou přírodou, což z ní dělá ideální místo pro relaxaci i aktivní odpočinek. Nabízí unikátní atrakce, jako je Stezka v oblacích, nejdelší visutý most pro pěší na světě, adrenalinové parky a lyžařská střediska. Část Křivá Voda se nachází relativně nedaleko těchto atrakcí, ale přesto stranou hlavního proudu turistického ruchu. Prodávané nemovitosti jsou navíc na konci obce, kde silnice končí a již není kam pokračovat, dále je jen příroda, lesy a pastviny s pasoucími se jeleny, daňky a muflony. Turistické trasy k tomuto místu nevedou.

Další důležité informace:

MOŽNOSTI VYUŽITÍ: dle platného ÚP2013 stabilizovaná plocha bydlení, bez ofic. regulativu min. plochy pro bydlení, regulativ 500 m² pro rekreaci.

PŘÍSTUP: V roce 2022 nová asfaltová obecní komunikace na hranici pozemků.

ELEKTŘINA: V roce 2023 nové elektrické vedení v obci včetně trafostanice, sloup na pozemku domu p.č. 271 v roce 2024, kabel 3x120+70. Stávající možné připojení 2xRD po 3x25A, kapacitně umožňuje po žádosti rozšířit na 5xRD 3x25A i při požadavku vytápění elektřinou.

VODA: Vlastní funkční vydatná studna s pitnou vodou (rozbor 2023 bez kontaminace těžkými kovy, prakticky bez radonu). Studna je tesaná do skály, hloubka cca 10 m.

Koupi pozemku lze financovat výhodným hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomohou naši finanční specialisté.

Nechte se okouzlit tímto nádherným místem a vytvořte si zde svůj vysněný domov nebo rekreační útočiště.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Telefon zobrazit telefon